Bruk varmepumpe året rundt

Foto: Tjenestetorget.no

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Ingen grunn til å vente

Det er aldri for sent eller for tidlig å kjøpe varmepumpe. Du har kanskje vurdert å kjøpe varmepumpe, men vil vente til vinteren kommer snikende? En slik pumpe kan brukes året rundt. Her har du noen gode grunner til å ikke vente:

Varmepumpe er en lur investering

Nå har endelig sommeren så smått begynt å vise sitt ansikt og det betyr varmere og lengre dager hvor mye av tiden tilbringes ute. Så mange tenker nok at det ikke er noen vits i å investere i en pumpe på denne tiden av året, og heller bruker feriepenger og skattepenger på andre ting. Men om man tenker litt fremover er faktisk varmepumpe en perfekt investering i boligen nå. Det er tross alt utenfor sesong og da vil man som kunde få mye bedre tilbud og lavere priser på varmepumpa. Det betyr også at varmepumpa er installert og klar til bruk når høsten med sine sure stormer kommer krypende. Da slipper du å få utgiftene til installering av varmepumpa tett opp til måneder med store utgifter, som for eksempel desember med julaften og andre store feiringer.

Bruk varmepumpa som aircondition

En annen ting som mange ser ut til å glemme, logisk nok siden det heter varmepumpe, er at den kan brukes til å kjøle ned rom også. De fleste modeller har mulighet til å fungere som aircondition på sommeren og sørge for en jevn og ikke minst svalere temperatur inne, slik at det ikke blir uutholdelig å oppholde seg der. Det å ha en jevn og stabil temperatur inne er med å sørge for at du sparer penger på strøm og eventuelt oppvarming. Du kan sette varmepumpa på en bestemt temperatur som du ønsker boligen skal holde hele døgnet.

Få støtte fra Enova

Husk også at det finnes måter du kan spare penger på når du kjøper varmepumper. Ettersom det er et veldig miljøvennlig alternativ til oppvarming er det mulig å få støtte ved kjøp. Du kan få tilskudd på 10 000,- for avtrekksvarmepumpe, og velger du med energimåler kan du få 20 000,- igjen. Denne støtteordningen er rettighetsbasert og du får pengene igjen i løpet av tre uker ved å legge kvitteringen inn på Enova sine nettsider. Det er også muligheter for å kombinere flere tiltak slik at du får mer støtte til å kjøpe varmepumpe.

Få tilbud på varmepumpe her!

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.