Nå lønner det seg å selge boligen

Foto: Tjenestetorget.no

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Boligmarkedet består av konstante oppturer og nedturer gjennom året. Skal du selge bolig kan det lønne seg å legge ut boligen for salg nå, før markedet fylles opp før sommeren. På den måten unngår du den store konkurransen.

Få verdivurdering

Skal du selge boligen lønner det seg med en verdivurdering for å finne ut hva boligen din er verdt. Det kan være lurt å få en verdivurdering av boligen selv om du ikke skal selge. Øker verdien på boligen din øker også sikkerheten i banken. Det vil si at lånet utgjør en mindre del av boligverdien og du kan få gunstigere rente på lånet.

Valg av megler

Hvilken eiendomsmegler du velger å gå for kan være avgjørende for boligsalget. Noen viktige ting å tenke på er hva slags lokalkunnskap og erfaring megleren har, og om dere har god kjemi. Hvis du får god kjemi med megleren er det også sannsynlig at andre også vil få det.

Nå kan du enkelt og raskt sammenligne tilbud fra flere meglere . Ved å fylle ut kun ett skjema kommer du i kontakt med flere meglere i ditt området. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Fyll ut skjema og finn eiendomsmegler her

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.