Nå øker strømprisen

Foto: Colourbox.com

Finn ut om du betaler for mye for strømmen.

Kommersielt samarbeid med Payr.no

Nå øker strømprisen
En tørr høst mange steder har bidratt til at spotprisene for strøm har økt med over 60 prosent i enkelte deler av landet. Mange vil får seg en ubehagelig overraskelse når strømregningen dumper ned i postkassen i tiden fremover. Men du trenger ikke å finne deg i unødvendig høye strømregninger av den grunn.

Strømprisene i ulike regioner har steget jevnt og trutt siden begynnelsen av september. På Østlandet har snittprisene per uke steget med nesten 40% og på Vestlandet med nesten 70%, i følge ukesprisene på strømbørsen Nordpool.
- Det er flere grep du kan ta for å redusere strømregningen. Det som gir raskest effekt på lommeboken er å bytte strømleverandør , sier Kyrre Andersen hos Payr.no.

Mye å spare
Mange sitter på gamle strømavtaler der de betaler mer enn de trenger. En rask titt på en prissammenligning kan gi deg en pekepinn på hvor mye du kan spare på å bytte. Mange erfarer at de kan spare flere tusen kroner i året på å skifte leverandør.

Kampanjer
Flere strømleverandører kjører i disse dager kampanjer for å tiltrekke seg nye kunder og her kan det være mye å spare. Da er det viktig å sette seg inn i vilkårene slik at man er klar over hva som inngår i kampanjen og hvor lenge den varer.

Mange større og etablerte aktører tilbyr også konkurransedyktige produkter som de ikke presenterer så tydelig på sine nettsider. Disse finner man imidlertid lett på sammenligningstjenester som Payr.no.

Finn ut om du burde bytte strømleverandør her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.