Willy sparte 10 000 kroner med et tastetrykk

Foto: Tjenestetorget.no

Det er overraskende enkelt å spare penger på forsikringer.

I kommersielt samarbeid med Tjenest etorget.no

Tobarnsfaren og elektroinstallatøren fra Askim hadde aldri hørt om Tjenestetorget og visste ikke hvor lett det var å sammenligne tilbud fra flere leverandører, før en e-post med informasjon dukket opp i mailboksen hans. Samme dag mottok han regning fra forsikringsselskapet sitt og oppdaget at prisene var skrudd opp.

- Den plutselig økningen gjorde meg irritert, husker han. Jeg tenkte - nå skal jeg sende skjemaet til Tjenestetorget og se om jeg kan få billigere tilbud fra andre.

Sparte tusener

Willy satte seg foran datamaskinen og fylte ut de nødvendige feltene. – En del informasjon måtte med, for jeg skulle ha forsikring for både båt, hus, hytte, reise, bil og motorsykkel. Men innsatsen skulle vise seg å lønne seg.

– Jeg fikk et tilbud som var ti tusen kroner billigere! Det hadde jeg aldri forventet. Da tenkte jeg om mitt daværende forsikringsselskap: - For noen sleipinger, ler han.

Her er skjemaet Willy fylte ut - prøv du også!

Willy ringte forsikringsselskapet sitt og fortalte om det nye tilbudet fra konkurrenten. Han spurte om de var villige til å redusere forsikringspremien hans noe, og dermed beholde ham som kunde.
– De hevdet at det var helt umulig. Det på tross av at jeg hadde vært kunde hos dem i flere år og aldri hatt en eneste skade, sier han oppgitt.

Endret plutselig mening

Med ett tastetrykk byttet dermed Willy forsikringsleverandør til tilbyderen som lå 10.000 kroner lavere i totalpris.

– Det gikk ikke lang tid før mitt tidligere forsikringsselskap ringte tilbake. Denne gangen tilbød de seg å redusere premiene min med åtte tusen kroner. Da ble jeg nesten irritert og mistet fullstendig lysten til å ha noe med dem å gjøre, forklarer Olsen. – Når de plutselig kan kutte årsprisen min med åtte tusen kroner, betyr det jo at jeg har betalt altfor mye i alle år, sier han, og legger til – Man burde egentlig hente inn tilbud fra ulike forsikringsselskaper hvert år.

Gjør det igjen

Foreløpig er Willy svært fornøyd med sitt nye forsikringsselskap.
– Men det gjenstår å se om de også vil skru opp prisen etter hvert. I så fall går jeg bare inn på Tjenestetorget igjen og får nye tilbud.

Spar penger du også på å fylle ut dette skjemaet. Det er gratis, uforpliktende og raskt .

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.