Bort i påsken? Kjøp boligalarm nå

Få de beste tipsene og sammenlign pris på de ulike boligalarmene før du bestiller.
Få de beste tipsene og sammenlign pris på de ulike boligalarmene før du bestiller.

Få eksperttipsene her.

Ferie og høytidsdager er også høytid for innbrudd. Ønsker du å sikre boligen din bedre før du tar ferie er det lurt å sammenligne boligalarmleverandørene, ikke velg den «første og beste». Her får du noen smarte tips i forbindelse med kjøp av boligalarm.

Visste du at når du installerer boligalarm, får du rabatt på forsikringen din?

Installerer du boligalarm, bør du gi beskjed til ditt forsikringsselskap. Alle selskaper gir rabatt på boligforsikringen hvis du har alarm tilknyttet vaktsentral. Enkelte gir hele 20 prosent rabatt.

Sammenlign månedsprisen på alarmtjenester

Flere alarmselskaper kjører fristende kampanjetilbud, spesielt før feriene. Men glem ikke å sammenligne månedsprisen på abonnementet mellom selskapene. Det teller jo mer i det lange løp. Sammenlign priser og vilkår fra flere alarmleverandører før du kjøper i skjemaet her.

Tjenestetorgets økonomiekspert, Hallgeir Kvadsheim, gir deg tips og råd i forbindelse med kjøp av boligalarm.
Tjenestetorgets økonomiekspert, Hallgeir Kvadsheim, gir deg tips og råd i forbindelse med kjøp av boligalarm.

Sjekk hva tilleggstjenester koster

Husk å sjekke med alarmselskapene hva tilleggstjenester koster. For eksempel ettermonterte alarmer, en ekstra fjernkontroll eller ekstra alarmpanel til utgangsdøra i kjelleren.

Bruk alarmen om natta

Innbruddstyver tar seg gjerne inn i første etasje på natta og tar med seg utvalgte eiendeler. Hvis du har soneinndelt alarm, kan du sette på alarm bare i første etasje og kjeller.

Les også: Disse forsikringene kan du droppe

Boligalarm kan gi redusert egenandel ved innbrudd

Ikke alle tyver stoppes av at du har montert alarm, men en alarm som er koblet til et vaktselskap kan gjøre at tyvene bruker mindre tid i boligen og ikke har tid til å stjele det de ønsker. I tillegg får du ofte redusert egenandel på forsikringen hvis alarmen var på.

Referansesjekk

Hør gjerne med naboene om de er fornøyde med alarmselskapet som de har valgt.

Sammenlign priser og vilkår

Nå kan du sammenligne priser, produkter og vilkår raskt og enkelt. Bruk skjemaet her, det er gratis og uforpliktende.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.