Dristig målscorer-spill til flotte 3,50 i odds

<p>Brasils Philippe Coutinho (t.v.) feirer scoringen sin mot Costa Rica sammen med lagkameraten Neymar. (AP Photo/Petr David Josek) Foto: Petr David Josek (AP)</p>
Brasils Philippe Coutinho (t.v.) feirer scoringen sin mot Costa Rica sammen med lagkameraten Neymar. (AP Photo/Petr David Josek) Foto: Petr David Josek (AP)

Phillipe Coutinho har scoret i de to første kampene i VM. Han kan gjøre det igjen mot Serbia.

Vi har lagt bak oss to herlige VM-dager med veldig mye dramatikk og svært spennende sluttminutter. I dag skal skjebnen til både Tyskland, Sverige, Mexico, Serbia, Sveits og Brasil besegles og det kommer til å bli svært mye dramatikk også i dag. Det er onsdag og det betyr også at det er tippekupong, merk at innleveringsfrist på denne allerede er kl 15.55.

Les også: Tyskland setter gassen i bånn direkte

Philippe Coutinho scorer og Brasil vinner 3,50 (spillestopp kl 19.55)

Etter å ha vunnet mot Costa Rica i åpningskampen kom serberne ned på jorden igjen , da de tapte 1-2 mot Sveits.

Laget fra Balkan gikk opp i ledelsen etter en flott scoring av Aleksandar Mitrovic, men scoringer av Granit Xhaka og Xherdan Shaqiri i annen omgang sørget for seier til sveitserne.

Serbia kan styre sin egen skjebne. Med seier mot Brasil vil de gå videre. Uavgjort kan også være tilstrekkelig, men da er de avhengig av at Sveits taper med to mål eller mer mot Costa Rica. Taper Sveits kun med et enkelt mål mot Costa Rica går serberne videre med uavgjort, hvis det scores to mål mer enn Sveits lager i ettmålsnederlaget mot Costa Rica.

Forhåndsfavoritten fra Brasilien har skuffet resultatmessig så langt i VM, men de har gode muligheter til å gå videre til åttendedelsfinalen. Uavgjort er nok, nederlag er også godt nok, hvis Sveits taper med mer eller samme måldifferanse mot Costa Rica.

Les også: Mexico knuser Sveriges VM-drøm

Seieren satt langt inne for Brasil sist. De scoret i kampens siste spilleminutt mot Costa Rica, og nok en gang var det Barcelona-spileren Phillipe Coutinho som banket ballen i mål. På overtid økte Neymar til 2-0.

Selv om Brasil sannsynligvis går videre, så er det flere spørsmålstegn ved laget. Samba-nasjonen har ikke fått det til spillemessig i de to første kampene, og Neymar har brukt mer tid på å ligge nede enn å spille fotball. Brasil trenger en solid seier mot Serbia for å skaffe seg selvtillit før utslagsspillet.

Landslagstrener Tite mangler høyrebacken Danilo fra Manchester City, og heller ikke Douglas Costa kan spille mot Serbia. Han kunne vært et alternativ til Willian som så langt har hatt et svakt mesterskap. Spørsmålet er om Roberto Firmino får starte. Han har gjort et par gode innhop, og jeg tror Liverpool-spilleren kan gjøre en forskjell.

Brasil er ubeseiret i 13 kamper på rad. De har ni seire og fire uavgjorte, og de har kun sluppet inn tre mål i denne perioden. Det gjør at jeg føler meg ganske siker på at de ikke går på en smell mot Serbia.

Samtidig har Brasil trøblet mot europeiske lag. De har kun vunnet én av de siste syv VM-kampene mot lag fra Europa. Det var en 3-1-seier mot Kroatia i 2014. 3,50 i odds på at Coutinho scorer og Brasil vinner er vårt hovedtips i kampen Serbia - Brasil i kveld.

Scorer mål Philippe Coutinho 2,70 (spillestopp kl 19.55)


Neymar er den største stjernen hos Brasil, men det er Phillipe Coutinho som har vært avgjørende i de to første kampene for brasilianerne. Han har scoret i de to første gruppespillkampene, og han har har scoret i de tre siste kampene han har spilt for Brasil.

Jeg tror Brasil kommer til å trøkke Serbia bakover på banen, og da vil Coutinho få plass til å fyre løs fra rundt 16-meteren. Neymar trekker mye oppmerksomhet, og det gir rom til Coutinho. Han gjør osgå lure løp inn i boksen, og da lukter det scoring. Jeg tror det kan bli mål på Barcelona-stjernen igjen onsdag kveld.

Coutinhos scoring mot Costa Rica var hans tolvte landslagsmål for Brasil, og jeg tror scoring nummer 13 kommer mot Serbia.2,70 på at Coutinho scorer i kveld er grei odds og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset!

Tekstforfatter: Tommy Duesund

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.