Mexico knuser Sveriges VM-drøm

<p>Hirving Lozano scoret seiersmålet for Mexico mot Russland. Foto: Kirill Kudryavtsev (AFP)</p>
Hirving Lozano scoret seiersmålet for Mexico mot Russland. Foto: Kirill Kudryavtsev (AFP)

Sverige må slå Mexico i dagens VM-kamp dersom de skal avansere til åttedelsfinale. Vi tror det blir for tøft.

Vi har lagt bak oss to herlige VM-dager med veldig mye dramatikk og svært spennende sluttminutter. I dag skal skjebnen til både Tyskland, Sverige, Mexico, Serbia, Sveits og Brasil besegles og det kommer til å bli svært mye dramatikk også i dag. Det er onsdag og det betyr også at det er tippekupong, merk at innleveringsfrist på denne allerede er kl15.55.

Mexico - Sverige H 2,30 (spillestopp kl 15.55)


I tillegg til at Toni Kroos seiersmål mot Sverige på overtid lørdag kveld ble en gedigen nedtur for Sverige, ble det også en nedtur for Mexico. Mexico hadde nemlig vært klar for åttedelsfinale dersom den kampen hadde endt uavgjort. Til tross for at Mexico har tatt full pott i sine to første gruppespillkamper, kan de altså ryke ut av VM med tap mot Sverige. Mexico som imponerte voldsomt mot Tyskland i åpningskampen, og som gjorde jobben med 2-1 seier over Sør-Korea lørdag.

Sverige gjorde også jobben mot Sør-Korea i sin åpningskamp og vant fortjent 1-0. Sverige gjorde også jobben mot Tyskland og hadde det ene poenget i lomma til langt inn på overtiden, men måtte se seg slått 1-2. Premissene for onsdagens kamp er veldig enkle, vinner Sverige mot Mexico er de i åttedelsfinale.

Mexico imponerte mot Tyskland i åpningskampen, og gjorde jobben mot Sør-Korea. I dag venter defensivt sterke og meget godt organiserte Sverige. Mexico går videre med minimum ett poeng, men med tanke på Sveriges dødballstyrke er det et risikofylt prosjekt for Mexico å spille på resultat her. Vi utelukker ikke at Sverige kan ta seg videre, men har klart mest tro på Mexico og 2,30 i odds på Mexico er slett ikke verst odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Mexico - Sverige pause/fulltid dobbel - U/H 5,50 (spillestopp kl 15.55)

PS: Pause/fulltid er ofte et veldig undervurdert spill. Tirsdag satte vi et sidespill på U/B i kampen mellom Island og Kroatia til flotte 4,50 i odds. I den kampen måtte Island fremover utover i andre omgang for å vinne og fikk ikke uventet mål imot i sluttminuttene. Det er samme greie med kampen mellom Mexico og Sverige. Det er ikke usannsynlig at denne står uavgjort til pause og at Sverige må ta større risiko etterhvert i andre omgang. Det kan naturligvis kontringssterke meksikanere utnytte. Pause/fulltid med U til pause og Mexico-seier til slutt betales med flotte 5,50 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet

Tekstforfatter: Kurt Leirvaag

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.