Bilentusiasten har begynt å abonnere på bil: – Endelig har jeg tatt til vettet!

Foto: Fleks

Jan Freddy Ottesen er en skikkelig bilentusiast. Men hvorfor har han solgt sine to stoltheter, en BMW 728 fra 1997 og en E30 fra 1989, og byttet til en helt vanlig bil?

Annonsørinnhold fra Fleks.

– Jeg var jo veldig glad i de gamle traverne. De ble lagret i en låve på Årnes, jeg vasket dem selvsagt for hånd og leverte dem stadig til detailing hos Oslo Car Spa. Men det ble i grunn en mani, så jeg solgte dem mens leken var god, forteller han.

Jan Freddy synes nemlig bil er en altfor dyr hobby, og han irriterer seg kraftig over alle avgiftene.

– Myndighetene tar livet av bilgleden med bompenger og bensinpriser. Det blir helt umulig dyrt. Dessuten dukker det jo opp nye problemer hele tiden: Olje som må skiftes og vannpumper som må byttes ut. Nå slipper jeg heldigvis overraskelser på 40-50.000 i slengen, puster han lettet ut.

Foto: Fleks
Foto: Fleks

Før måtte Jan Freddy avtale med verkstedet selv og ofte bestille deler fra utlandet.

– Nå bestiller jeg bare servicetime i appen og velger det nærmeste verkstedet. Så fikser de alt for meg, og alt er inkludert i månedsprisen, forteller Ottesen fornøyd.

Hvaerfkeks_boks

Enklere bilhold

Foto: Fleks
Foto: Fleks

Jan Freddy leaset en Fiat 500e i noen år – før han oppdaget Fleks.

– Jeg synes abonnement er en veldig, veldig lur ting. Nå kan jeg bytte bil akkurat når jeg vil. Teknologien utvikler seg fort, og nå kan jeg alltids bytte til en elbil med enda lengre rekkevidde. Eller velge en bensinbil hvis familien skal på ferie.

Til daglig pendler Jan Freddy mellom Nordstrand og Furuset, hvor han jobber i et logistikkfirma med en stor bilpark. Men han savner ikke å eie flere biler selv.

– Jeg savner i hvert fall ikke jobben med å selge dem. Masse diskusjoner og pruting og mulige reklamasjoner. Nei, takk! Nå bare leverer jeg bilen tilbake og bytter til den jeg aller helst vil ha, forteller han.

Seflerbiler_boks_

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
brand-studio
ABC BrandStudio er en avdeling i ABC Startsiden as.
I samarbeid med annonsør utvikler ABC Brand Studio innhold, som publiseres på alle plattformer til ABC Startsiden og i sosiale medier. Annonsøren kan også publisere innholdet på egne flater.
Innhold laget av ABC Brand Studio er tydelig merket, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt og produsert i samarbeid med en annonsør.