De beste julekortene lager du selv

La et bilde ønske de du er glad i en riktig god jul!

Denne saken er betalt av Japan Photo

Du har enda tid til å sende en hilsen til alle som gjerne ønsker å høre fra deg. Det er mange som titter ekstra forventningsfulle i postkassen fremover, og da er det ekstra hyggelig å kunne overraske med et personlig julekort. Med et godt fotoprogram er det meste av jobben gjort, takket være høy grad av brukervennlighet. Med CEWE fotokort fra Japan Photo, kan du velge mellom mange ulike formater og uttrykk. Velg mellom det klassiske julekortet, foldekort eller postkort. Du kan også bestemme hvilken papirkvalitet du ønsker.

Enten du bruker et bilde du har liggende, eller du tar nye og spesialkomponerte bilder til julekortet, CEWE kalenderen og andre gaver med fotomotiver, så er det lurt å tenke litt utenfor boksen. Et overraskende og morsomt motiv fra kjøkkenet eller stua er like bra som et bilde fra en misunnelsesverdig ferietur.

Lek deg frem

Hvordan vil du oppsummere året som gikk? Ved hjelp av julepynt og rekvisitter kan du skape fin julestemning med enkle motiver. I mangel av reinsdyr kan du style hunden, katten, hesten, bilen eller en busk på balkongen for den saks skyld. Eller hva med en selvironisk vri hvor hele familien stiller opp i like strikkegensere? Bruk det som originalt motiv, så alle får seg en befriende latter av å kjenne seg igjen i situasjonen.

Kom snøen tidsnok til at du fikk skrapt sammen en snølykt, kan du lage vakre stemningsskapende motiver som imponerer sydboende mottagere. Ikke minst er det lurt å sende et fint julekort til kollegaer og kunder, som sprer akkurat så mye varme at du lander en liten stjerne hos dem også.
Lag et personlig CEWE julekort til de du er glad i!

Rediger bildene dine

Via sosiale medier har bilder blitt et av de sterkeste verktøyene vi har for å kommunisere. Det er mange imponerende amatørfotografer der ute, og de fleste vet at hemmeligheten er å redigere bildene godt. Alt som skal til, er å prøve ulike rammer som enten zoomer inn, endrer bredde til høyde, retter opp skjevheter og forsterker farger, skygger, lys eller kontraster. Har du først lært deg et enkelt redigeringsprogram vil det gå som en lek, og bildene dine vil få mye større verdi.

Et år av gode øyeblikk

Etter hvert som du har fanget alle de fine øyeblikkene gjennom året, er veien kort til å lage en personlig og original kalender for 2018. Neste år er utfordringen å ta bilder hver måned, som egner seg perfekt til CEWE kalendergave . Kalenderen ble kåret til best i test av «Tv2 Hjelper deg» i november, der det kom frem at Japan Photo har de beste fotoproduktene blant sine konkurrenter. Produktene kalender, lerret og fotoforstørrelse hadde jevnt over den beste bildekvaliteten og de fineste fargene.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.