Kjøpe ny leilighet? Sjekk hvilke tilvalgsmuligheter du har

Foto: Goldbox / Thon Eiendom

På de aller fleste nye boligprosjekter kan alle som kjøper ny leilighet benytte seg av ulike tilvalg og oppgraderinger. Sjekk hvilke muligheter du har og hva som lønner seg og ikke. 

Annonsørinnhold fra Thon Eiendom.

Går du med tanker om å investere i en ny, prosjektert bolig kan det lønne seg å sette deg inn i hvilke oppgraderingsmuligheter du har. De aller fleste nye boligprosjekter tilbyr ulike tilvalgspakker der du som boligkjøper kan velge noe annet enn det som leveres som standard.

Men hvilke tilvalgsmuligheter har du? Og hva lønner det seg å benytte seg av og ikke?

Finn din nye drømmebolig på Skårerløkka Premium i dag.

Så god tid i forkant må du bestemme deg

Salgssjef Stig Christiansen, Thon Eiendom. Foto: Erik Burås / Thon Eiendom
Salgssjef Stig Christiansen, Thon Eiendom. Foto: Erik Burås / Thon Eiendom

– Jo tidligere i kjøpsprosessen du bestemmer deg for å gjøre endringer, jo bedre, sier Stig Christiansen. Stig er salgssjef hos Thon Eiendom og har blant annet salgsansvar for Skårerløkka Premium på Lørenskog.

Noen utbyggere krever å vite om endringer så tidlig som halvannet år før innflytting.

– Men det kommer helt an på hva du ønsker å endre. Større endringer, som endringer i planløsning og plassering av el-punkter i betongelementene, må kommuniseres så tidlig som mulig. Ønsker du kun en annen farge på veggene har du naturligvis litt bedre tid, forteller Stig.


Book privatvisning på Skårerløkka Premium her.

Tilvalg og muligheter: Dette kan du endre

Foto: Goldbox / Thon Eiendom
Foto: Goldbox / Thon Eiendom

Hvor mye og hva du får lov til å endre varierer fra utbygger til utbygger.

– Det er ikke alle utbyggere som åpner opp for endring av planløsning, men de aller fleste tilbyr valg av ulike kjøkkenendringer, gulv og fliser om du vil ha noe annet enn standardpakken, forteller Stig.

I noen tilfeller kan du også endre hele «layouten» på leiligheten. Det betinger imidlertid at du er tidlig ute i kjøpsprosessen og at du tar høyde for ekstra kostnader. Til gjengjeld får du en skreddersydd leilighet tilpasset deg og dine behov.

– Dette er en litt mer omfattende prosess hvor vi i Thon Eiendom setter opp et eget møte med prosjektleder, arkitekt og boligkjøper. Vi kaller det ikke for tilvalg, men det er en mulighet kjøpere som er tidlig ute i kjøpsprosessen kan få, sier Stig.

Les mer om Skårerløkka Premium her.

Tre ting de fleste velger å oppgradere

Ifølge salgssjefen er kjøkken, gulv og farger på veggene de tre tingene de aller fleste boligkjøpere velger å oppgradere.

– Kjøper du ny leilighet via Thon Eiendom kan du endre alt ifra benkeplater til blandebatteri, hvitevarer og innredning på kjøkkenet. Noen velger også å supplere med en kjøkkenøy, som er en fin løsning i leiligheter med åpen stue- og kjøkkenløsning, sier Stig.

Også ladeboks i garasjen er et typisk tilvalg mange benytter seg av nå.

– På Skårerløkka Premium er imidlertid ladeboks inkludert i kjøpesummen, der får du ferdig opphengt lader på parkeringsplassen, sier Stig.

Alt dette får du på Skårerløkka Premium

 • Alle leilighetene får privat balkong/terrasse
 • Tilgang på 400 kvadratmeter takterrasse med urtehage og utekjøkken, utsikt og gode solforhold
 • Tilgang på lekker 2-roms gjesteleilighet
 • Mulighet for å velge din egen stil på leiligheten. Velg mellom 3 skreddersydde stilpakker
 • Fellesareal til selskap, hjemmekontor eller møterom
 • Oppvarmet hobbyrom / smørebod / sykkelverksted
 • P-plasser med ladestasjon
 • Tilbud og rabatter hos Triaden og Thon Hotels
 • 2 timer gratis håndverker ved innflytting
 • Vaskeplass til bil
 • Innflytting er estimert til 1. kvartal 2025

Meld din interesse for Skåreløkka Premium her.

Kjøper du ny leilighet via Thon Eiendom kan du endre alt ifra benkeplater til blandebatteri, hvitevarer og innredning på kjøkkenet.

Dette lønner seg å velge tilvalg på

Mange velger å oppgradere kjøkken, gulv og veggfarger. På Skårerløkka Premium tilbyr Thon Eiendom tre ulike stilpakker som boligkjøpere kan velge mellom. Foto: Thon Eiendom
Mange velger å oppgradere kjøkken, gulv og veggfarger. På Skårerløkka Premium tilbyr Thon Eiendom tre ulike stilpakker som boligkjøpere kan velge mellom. Foto: Thon Eiendom

Å benytte seg av tilvalg og oppgraderinger kan bli en lønnsom investering ved et eventuelt videresalg av boligen. Flere og flere boligkjøpere blir også stadig mer opptatt av å ta smarte og langsiktige valg.

– Foruten kjøkken, kan det være smart å legge litt ekstra penger i oppgradering av det elektriske anlegget slik at leiligheten er rigget for installering av smarte el-punkt-løsninger, tipser Stig.

En annen rimelig, men lønnsom oppgradering er maling.

– Maling er en billig oppgradering med tanke på tiden du selv ville brukt. Mange tror det er en smal sak å male selv, men det ligger en del jobb i å maskere og få det fint, mener Stig.

Les mer om alle dine tilvalgsmuligheter du får ved kjøp av ny bolig fra Thon Eiendom.


Finn stilen som passer for deg

Alle som kjøper bolig på Skårerløkka Premium salgstrinn 2 i Lørenskog kan velge mellom tre eksklusive og nøye utvalgte stilpakker. Foto: Goldbox / Thon Eiendom
Alle som kjøper bolig på Skårerløkka Premium salgstrinn 2 i Lørenskog kan velge mellom tre eksklusive og nøye utvalgte stilpakker. Foto: Goldbox / Thon Eiendom

Skårerløkka Premium er Thon Eiendoms eksklusive boligprosjekt midt i sentrum av Lørenskog. Stig forteller at alle som kjøper leilighet i Skårerløkka Premium kan velge mellom tre ulike stilpakker: Varme toner, Naturlig harmoni eller Tidløs eleganse. Varme toner går mer mot det lune og hjemmekoselige. Naturlig harmoni heller mer mot det rene og minimalistiske, mens Tidløs eleganse er for de som foretrekker det klassiske.

– Skårerløkka Premium er et unikt prosjekt med det lille ekstra og nettopp derfor har vi utarbeidet de ferdig definerte stilpakkene som inngår på alle 3- og 4-roms leiligheter uten ekstra kostnader, forteller Stig.

Skårerløkka Premium er et unikt prosjekt med det lille ekstra.
Interiørarkitekt Trond Ramsøskar har utarbeidet de tre stilpakkene for Thon Eiendom. Foto: Monn interiørarkitekter
Interiørarkitekt Trond Ramsøskar har utarbeidet de tre stilpakkene for Thon Eiendom. Foto: Monn interiørarkitekter

Det er Monn interiørarkitekter som står bak stilpakkene som skal forenkle valget av interiørløsninger, materialer og farger.

– Stilpakkene er tilpasset forskjellige alders- og smakssegmenter. Du slipper å tenke på hvilke elementer som passer sammen og hvilke som ikke gjør det, og du er garantert en helhetlig stil i boligen din, sier interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar.

– Alle farger og materialer er nøye utvalgt og kvalitetssikret. Det eneste du må gjøre er å bestemme hvilken av de tre pakkene du liker best, avslutter Trond.

Lyst til å vite mer og bli inspirert? Les mer om de ulike stilpakkene her.

Ta kontakt med salgssjef boligsalg Stig Christiansen.
Ta kontakt med salgssjef boligsalg Stig Christiansen.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
brand-studio
ABC BrandStudio er en avdeling i ABC Startsiden as.
I samarbeid med annonsør utvikler ABC Brand Studio innhold, som publiseres på alle plattformer til ABC Startsiden og i sosiale medier. Annonsøren kan også publisere innholdet på egne flater.
Innhold laget av ABC Brand Studio er tydelig merket, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt og produsert i samarbeid med en annonsør.