Spotpris eller fastpris: Slik finner du strømavtalen som er riktig for deg

<p>Tallene fra NVE viser at strømprisene i sommer har vært uvanlig høye, og over 550 kroner dyrere for en typisk husstand sammenlignet med andre kvartal 2019.</p>
Tallene fra NVE viser at strømprisene i sommer har vært uvanlig høye, og over 550 kroner dyrere for en typisk husstand sammenlignet med andre kvartal 2019. Foto: Colourbox.com

Det er flust av strømleverandører som lokker med fristende tilbud, men spørsmålet er hvilken avtale du skal velge. Her er vår guide til de ulike strømavtalene og hvordan du enkelt bytter til nytt selskap

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.