Med temperaturregulerende dyne kan du gjøre slutt på varme netter

<p>Den temperaturregulerende dynen holder deg sval, selv på varme sommernetter.</p>
Den temperaturregulerende dynen holder deg sval, selv på varme sommernetter. Foto: Zenkuru / CoolStuff

Utstyrt med avkjølende dyne i bambusfiber, kan du omsider vinke farvel til netter der du sparker av deg dyna i glohet frustrasjon.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Norske sommermåneder kan være nådeløs om nettene. For selv om solen er gått ned, så betyr det ikke dermed sagt at temperaturen er blitt spesielt svalere. Den trykkende varmen gir mange av oss søvnløse netter, der det er mer fristende å ligge naken i stjerneposisjon enn under en sommerdyne. Bare tanken på en dundyne er nok til å gi svettetokter.

Zenkurus svar på problemet er en temperaturregulerende dyne. Med sine kjølige, luftabsorberende bambusfibre og flere tusen små glassperler, har den en tyngde som virker behagelig på kroppen. Varsomt omfavner glassperlene deg og sørger for at du holder deg sval, tørr og avslappet.

Akkurat nå er det tilbud på dynen hos CoolStuff der prisen er satt ned med 40% - du kan spare 400 kroner. Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Zenkuru / CoolStuff
Akkurat nå er det tilbud på dynen hos CoolStuff der prisen er satt ned med 40% - du kan spare 400 kroner. Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Zenkuru / CoolStuff

Dynen på 150x210 centimeter er allergivennlig. De naturlige bambusfibrene er dessuten utelukkende miljøvennlige – ingen pandaer måttet gå sultne til sengs som følge av dyneproduksjonen. Dynen vaskes enkelt for hånd eller i maskin på skånsom vask.

Få vidunderdynen til 40% nedsatt pris hos CoolStuff - kampanjen pågår så langt lageret rekker.

product image

Den ideelle løsning for deg sliter med nattesøvnen

Zenkuru temperaturregulerende dyne

Allergivennlig dyne av naturlig bambusfiber og tusenvis av små glassperler, holder deg sval og avslappet hele natten.
Kjøp her599 krCoolStuff

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.