17. mai 2021: Selskapsleker til hele familien

<p>Trekampsettet fra Coolstuff er perfekt til 17.mai aktivitetene</p>
Trekampsettet fra Coolstuff er perfekt til 17.mai aktivitetene Foto: Coolstuff

17. mai nærmer seg med stormskritt og selv om festdagen blir annerledes i år, skal Norge fortsatt feires med pomp og prakt.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Som alle vet blir nasjonaldagen annerledes i år, med strenge restriksjoner og sosial nedstengning kan vi ikke feire slik som vi pleier. Vi må tenke ekstra kreativt, men færre gjester betyr ikke at dagen ikke skal feires.

Vi har satt sammen en rekke spill og aktiviteter du og din familie kan gjennomføre under nasjonaldagen. Alle spillene er perfekt for å få hele familien i aktivitet.

Tinnboks-spill

Tinnboks-spillet er en stor favoritt for barna på 17. mai. Spillet går ut på å kaste erteposer mot ti tinnbokser, den som river ned flest bokser på færrest kast vinner!

Spillet er perfekt for store og små deltagere og det vil garantert sette fyr på konkurranseinstinktet og gir god stemning på den store dagen.

product image

17. mai-leker

Tinnboks-spill

Klassisk, morsomt bokskastespill.
Kjøp her199 krCelis

Kastespill

Kastespill er en perfekt aktivitet på 17. mai. Spillet går ut på at du og dine motstandere skal kaste erteposer og forsøke å treffe de ulike hullene for å få så mange poeng som mulig. Her kan du enten dele inn i lag eller kaste individuelt. den som vinner er den med høyest poengsum.

product image

17. mai-leker

Kastespill

Spillet går ut på at du og dine motstandere skal kaste erteposer, og forsøke å treffe de ulike hullene for å få så mange poeng som mulig.
Kjøp her269 krJollyroom

Trekamp lekesett

Ønsker du et ferdig aktivitetssett der alt du trenger er inkludert? Da er dette settet fra Coolstuff.no perfekt til deg. Settet inneholder tre ulike selskapsleker som er midt i blinken under 17. mai-feiringen. Settet inneholder følgende:

  • 4 sekker
  • 4 skjeer
  • 4 plastegg
  • 4 erteposer
  • 10 kopper

Med pakken kan du blant annet arrangere leker som sekkeløp, potetløp og kaste på kopper. Vi snakker med andre ord 17. mai-aktiviteter på boks for både foreldre og barn.

product image

17. mai-leker

3-kamp lekesett

Med dette lekesettet får du alt du trenger til å sette opp fire lag som kan gjøre opp seg imellom i tre morsomme og fartsfylte leker!
Kjøp her229 krCoolstuff

Kubb

Kubb er noe vi aldri går lei av. Spillet er perfekt til festdagen, men også til sommerdager i parken og på stranden. Spillet er inkluderende, spenningsfylt og morsomt for både barn og voksne.

Del dere opp i to lag og still dere bak linjen. Spillet går ut på å velte motstanderlagets kubber med kastepinner. Når alle kubbene har falt, skal kongen til slutt veltes. Vinnerne blir laget som først klarer dette.

product image

17. mai-leker

Kubb

Kubb er et morsomt trespill med røtter fra vikingtiden. Vanligvis spilles det utendørs på gress.
Kjøp her299 krAdlibris


Ringspill

Ringspill er en aktivitet der hele familien kan involveres. Ringspillet består av ni pinner som er montert på et kryss av tre. Hver spiller kaster så etter tur ringer mot spillbrettet.

Start med to meters avstand og øk avstanden for å øke vanskelighetsgraden. Spilleren som får den høyeste poengsummen, vinner runden.

product image

17. mai-leker

Ringspill

Et morsomt ringspill i tre til hele familien. Spillet inneholder to trebrett, ni trepinner og to ringer i tau.
Kjøp her139 krJollyroom

Bocciasett

Boccia er et sosialt spill som kan spilles individuelt eller på lag med 2-3 deltagere. Spillet går ut på å kaste fargerike kuler nærmest mulig en målball.

Målballen kastes først ut og det laget som kommer nærmest målballen med sine fargede kuler vinner. Spillet er egnet for barn over 3 år og er en perfekt aktivitet på 17. mai.

product image

17. mai-leker

Bocciasett

Settet inneholder åtte større baller i forskjellige farger og en liten, hvit ball. Samle familien eller vennene dine, og kos dere i finværet med dette morsomme spillet!
Kjøp her89 krJollyroom

Kast på blink

Hvem elsker ikke å kaste på blink? Spillet inneholder en blink på 39 centimeter i diameter og fire baller med borrelås. Pilene er byttet ut med ballene slik at hele familien kan spille trygt. Hver spiller kaster ballen mot blinken, spilleren får poeng når ballen treffer poenget merket på blinken. Dersom dere ønsker å høyne vanskelighetsgraden, kan dere enkelt regulere avstanden til blinken.

product image

17. mai-leker

Dartspill

Treff så nære midten som mulig, og regn ut poengsummen. Den med flest poeng vinner.
Kjøp her69 krCelis

Flere selskapsleker finner du her hos Celis.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.