Spar tusenvis på el-sykler og sykler nå

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Slår du til nå, er det mye penger å spare på kvalitetssykler - både med og uten el-motor.

Sportsbutikkene er i full gang med å selge ut vår- og sommervarene, og det betyr mulighet for å gjøre et godt kjøp på sykler. Hos Anton Sport får man nå 10.000 kroner avslag på alle el-sykler for voksne fra Gekko. Forutsetningen er at man er medlem, eller blir medlem i kundeklubben.

Se hele el-sykkelsalget her.

Alle andre sykler fra Gekko har 20-50 % medlemsrabatt.

Se hele sykkelsalget her.

Alle barnesykler får man til 20 % rabatt.

Se hele salget på barnesykler her.

Her er noen av de beste kjøpene du kan gjøre på sykler nå:

Gekko Flash STR Ltd Mix - 22.999 kr (ikke medlem: 32.999 kr)

Flash Street Ltd Mix er en praktisk, funksjonell og lettsyklet elhybrid for bygater, pendling og tur. Rekkevidden er fra 60 til 125 km avhengig av hvordan du sykler. Brede Schwalbe G-One Bite dekk både ruller lett og sørger for topp grep, mens hydrauliske skivebremser fra Shimano gir en overlegen kontroll på farten.

Kjøp Flash STR Ltd Mix med 10.000 kr i rabatt her.

Gekko Force CTY Mix - 50% rabatt

Rask, lettsyklet hybrid for deg som sykler mye. Her kreves lite vedlikehold, og i stedet for kjede, drives sykkelen med beltedrift. Dette krever ikke annet stell enn litt renhold. 8 innvendige gir, skjermer, støtte og bagasjebrett. Vekt: 13,39 kilo.

Kjøp Force CTY Mix her til 6499 kr (ikke medlem 12.999 kr)

Gekko Flow TRG - 5999 kr (ikke medlem 7999 kr)

Smart hverdagshybrid for turer og pendling på grus eller asfalt. Komplett Acera 24 girs drivverk. Skjermer og bagasjebrett følger med.

Kjøp Flow TRG med rabatt her.

Lynrask grusracer 19.999 kr (ikke medlem 25.999 kr)

Gekko Feather GRV er en superlett (9,44 kg) allroundsykkel for trening, tur, pendling og ritt. 22 gir og kraftige skivebremser.

Kjøp Feather GRV med rabatt her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.