Elsykkel 2021: Vårens spennende elsykkel-nyheter

<p>Adventure Neo 3 EQ er blant vårens elsykkel-nyheter hos Anton Sport.</p>
Adventure Neo 3 EQ er blant vårens elsykkel-nyheter hos Anton Sport. Foto: Anton Sport

Vi kjenner at sommeren er bare noen få måneder unna, og med våren er det duket for årets elsykkelsesong.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Elsykler har revolusjonert fremkommeligheten for mange, både som transportmiddel og treningsalternativ. Og utviklingen i bransjen har gjort at syklene på markedet stadig blir bedre, lettere og får større rekkevidde.

Det er med andre ord et godt tidspunkt for å slå til hvis du har vurdert anskaffe deg elsykkel. Og når så er gjort, har du en perfekt følgesvenn enten du skal gjøre ærend, trene eller rett og slett bare vil komme deg ut av døra en tur.

Vårens nyheter

Elsykler fra Anton Sport:

Dette må du vurdere nøye

Dersom du snuser på ny elsykkel, bør du tenke litt i samme baner som om du skulle kjøpt vanlig sykkel, eller hva som helst annet; du får gjerne det du betaler for.

Elsykkelens komponenter – ramme, hjul, gir, batteri og så videre – varierer ut fra leverandør og kvalitet, og en tommelfingerregel er at det billigste alternativet sjelden er det beste. Utover det er det særlig tre egenskaper du bør vurdere nøye: Batterikapasitet, bruksområde og førsteinntrykk.

La oss begynne med batteriet. Kapasiteten på batteriet avgjør hvor lenge motorkraften varer, og dette er selvfølgelig en vesentlig faktor på elsykler. Kraften måles i wattimer (Wh), og påvirkes av hvor tungt sykkelen er lastet, hvor mye oppoverbakke du sykler i, og så videre. Et batteri på 500 Wh oppgis å ha en rekkevidde på rundt 100 kilometer.

product image

El-sykkel

Specialized - Turbo Como SL 5.0

Den perfekte bysykkelen? En fantastisk bysykkel med svært god lastekapasitet.
Kjøp her47.999 krMilslukern.no

Stol på magefølelsen

Velg en sykkel som passer ditt bruksomsråde. Skal du sykle småturer og ærender i nærområdet, vil du kanskje ha en komfortabel sykkel med bagasjebrett eller kurv. Drømmer du om langturer på grusveier, vil du kanskje være tjent med en mer sportslig variant, kanskje med dempegaffel eller bukkestyre.

Utseendet er ikke alt, men du skal ikke kimse av førsteinntrykket eller din egen magefølelse. Velg derfor en sykkel du selv synes er fin. For jo mer du liker sykkelen, jo større er sjansene for at du vil komme til å bruke den ofte.

(Saken fortsetter under)

Unngå trengsel på bussen, og «fly» forbi køen i rushtiden med en el-sykkel på vei til og fra jobben. Foto: Colourbox.com
Unngå trengsel på bussen, og «fly» forbi køen i rushtiden med en el-sykkel på vei til og fra jobben. Foto: Colourbox.com

Når du går til anskaffelse av en ny elsykkel, holder det som oftest ikke med innbo- eller reiseforsikring. Da er det lurt med en egen sykkelforsikring. BikeMember er FG-godkjent som et sykkelregister, hvilket betyr at de fleste forsikringsselskaper gir deg rabatt på din forsikring, eller halverer din egenandel.

Les mer om BikeMember her og sikre sykkelen din i dag.

Under har vi plukket ut noen av vårens mest spennende elsykkel-nyheter:

Cannondale: Tesoro Neo X 2 Remixte (Unisex)

Med denne elsykkelen fra Cannondale flyter du gjennom rushtrafikken, uansett om du skal ut på langtur eller sykler til og fra jobb. Sykkelen skiller seg ut med progressivt design og moderne løsninger. I tillegg har Remixte-utgaven et noe lavere innsteg sammenliknet med den vanlige modellen. Og med midtmontert motor er fordelene mange.

Cannondale: Adventure Neo 3 EQ 2021 (Unisex)

Sykkelen er perfekt til daglig pendling til og fra jobb, eller du kan nyte en flott dag på sykkelsetet ute på den åpne landeveien, fjernt fra alt som heter bygater og trafikk.

Sykkelen er blant annet utstyrt med et stort batteri på 400 Wh som gir en rekkevidde på opptil 120 kilometer, mens komfortabel og oppreist kjørestilling gir et godt overblikk i trafikken.

product image

Nyhet elsykkel

Adventure Neo 3 EQ 2021 (Unisex)

Opptil 120 kilometer med ren nytelse. Velg mellom rød eller svart farge.
Kjøp her32.999 krAnton Sport

Haibike: Sduro Trekking 8.0 (Dame/Herre)

Dette er en toppkvalitets elsykkel som er laget for like solid bruk i terrenget som på gata. Den leveres med eMTB-modus, som tilpasser farten til pedaltråkkene dine når forholdene endrer seg. Dermed har du til enhver tid kreftene du trenger fra Bosch-motoren uten å måtte endre på innstillingene underveis.

product image

Nyhet elsykkel

Sduro Trekking 8.0 (Dame)

Sykkelen leveres med eMTB-modus, som tilpasser farten lynhurtig til pedaltråkkene dine når forholdene endrer seg.
Kjøp her46.999 krAnton Sport
product image

Nyhet elsykkel

Sduro Trekking 8.0 (Herre)

Er du på utkikk etter en allsidig sykkel med gode hydrauliske bremser, god rekkevidde, solid ramme og kraftig motor, er Haibike Sduro Trekking 8.0 et av de beste alternativene på markedet.
Kjøp her46.999 krAnton Sport

Winora: Yucatan i8 (Dame/Herre)

Elsykkelen fra Winora byr på tysk kvalitet og en solid motor fra Yamaha, som sørger for en god og sikker sykkelopplevelse. Yucatan i8 er en komplett elsykkel som har skjult batteriet i rammen for en ren look.

product image

Nyhet elsykkel

Yucatan i8 (Herre)

Komplett elsykkel med skjult batteri.
Kjøp her29.999 krAnton Sport
product image

Nyhet elsykkel

Yucatan i8 (Dame)

Sykkelen fra Winora byr på tysk kvalitet og en solid motor fra Yamaha, som sørger for en god og sikker sykkelopplevelse.
Kjøp her29.999 krAnton Sport

Winora: Sinus i10 (Dame)

Solid og allsidig pendlersykkel som effektivt og komfortabelt får deg frem dit du skal. Elsykkelen har lite behov for vedlikehold uansett om du bruker den til korte eller lange sykkelturer. Sinus i10 kommer med fullintegrert batteri og en sterk Bosch-motor som hjelper deg opp selv de bratteste bakkene.

product image

Nyhet elsykkel

Sinus i10 (Dame)

Smidig i lave hastigheter og på grusveier slik at du kan pendle uten å bli utslitt.
Kjøp her36.999 krAnton Sport

Cannondale: Habit Neo 4 2021 (Unisex)

Med 29" hjul og den sterke Bosch CX-motoren, er det nesten ikke mulig ha det morsommere på stier, uansett om du skal opp eller ned. Habit Neo er for en fullblods stisykkel med drahjelp å regne. Den beskrives som leken og snerten, sikker og presis, og den sluker alt av stier.

product image

Nyhet elsykkel

Habit Neo 4 2021 (Unisex)

Det blir knapt morsommere på sykkelsetet ute i terrenget enn med Habit Neo.
Kjøp her61.999 krAnton Sport

Cannondale: Topstone Neo Carbon 3 Lefty 2021 (Unisex)

En e-grus sykkel med full demping og kraft. Dette er den mest kapable og samtidig morsomste grus-sykkelen noensinne. Topstone Neo Carbon Lefty kommer med mindre diameter, større volum 650 x 42c dekk for enda bedre terrengevne og komfort på veien.

product image

Nyhet elsykkel

Topstone Neo Carbon 3 Lefty 2021 (Unisex)

Elsykkel som gir deg bedre kontroll, bedre grep og bedre komfort.
Kjøp her71.999 krAnton Sport

Cannondale: Mavaro Neo 5+ 2021 (Unisex)

Målrettet moderne utseende, elegant integrasjon og Bosch-drivsystemer av høyeste klasse - Mavaro Neo er konstruert for å gi deg en behagelig tur båre gjennom byens gater og på den åpne landeveien. Blant annet har sykkelen en rekkevidde på opptil 160 kilometer på én enkelt lading.

product image

Nyhet elsykkel

Mavaro Neo 5+ 2021 (Unisex)

Konstruert for å gi deg den mest behagelige sykkelturen.
Kjøp her51.999 krAnton Sport

Cannondale: Trail Neo 4 2021 (Unisex)

E-terrengsykkel som er bygget på den populære Trail-modellen, med batteriet integrert i rammen og som gir deg den gode blandingen mellom komfort og tekniske egenskaper. Med en slik sykkel er det ikke vanskelig å finne lidenskapen for å komme seg ut i skogen.

product image

Nyhet elsykkel

Trail Neo 4 2021 (Unisex)

Perfekt elsykkel for deg som både vil sykle i skogen og på asfalten.
Kjøp her34.999 krAnton Sport

Her finner du flere elsykkel-nyheter.