Lørenskog: En perle nær marka, ved byen og sentrum

Foto: Erik Burås

Konserter, butikker og restauranter. Uendelig med turmuligheter og kort vei til hovedstaden. Et rikt kulturliv og en kommune i sterk vekst. Lørenskog har alt du vil ha, og enda litt til.

Annonsørinnhold fra Thon Eiendom.

Knappe 20 minutter fra Oslo sentrum ligger et sted, en urban liten perle, med i overkant av 44 000 innbyggere. I den sørlige delen av kommunen ligger Østmarka, som inviterer deg med inn i sitt grønne, langstrakte skogområde. I den nordlige delen er det en rivende utvikling av splitter nye boliger, spennende butikker og restauranter. Lørenskog har mye å by på og er du på jakt etter drømmeboligen, så kan det lønne seg å flytte blikket nettopp hit.

Lørenskog: «Et kinderegg av et sted»

Foto: Erik Burås
Foto: Erik Burås

Jørgen Lund Solvei (53) er født og oppvokst i Lørenskog og er en selverklært Lørenskog-patriot. Solvei er senterleder for Triaden kjøpesenter, som ligger midt i Lørenskog sentrum.

Senterleder på Triaden kjøpesenter, Jørgen Lund Solvei, mener Lørenskog har perfekt beliggenhet.
Senterleder på Triaden kjøpesenter, Jørgen Lund Solvei, mener Lørenskog har perfekt beliggenhet.

– Det er et stort idrettsmiljø i Lørenskog og vi har nærhet til både Oslo, Lillestrøm og marka. Kommunen er god på infrastruktur og investerer stort i både barnehager, skoler og omsorgsboliger. Lørenskog har en veldig sentral beliggenhet og er et kinderegg av et sted, forteller Jørgen.

Som senterleder følger Jørgen tett med på utviklingen av området og kan fortelle om mange spennende planer for sentrum.

– På sikt er det planlagt at T-banen skal gå rett utenfor Triaden. I tillegg bygges det en ny idrettshall på størrelse med to håndballbaner i tilknytning av kjøpesenteret samt en ny idrettshall ved Fjellhamar skole, sier han.

«Lørenskog har en veldig sentral beliggenhet og er et kinderegg av et sted».

Book privatvisning på Skårerløkka Premium her.

Verdt å vite om Lørenskog:

 • Lørenskog kommune ble skilt ut fra Lillestrøm i 1908.
 • Kommunen har 44 600 innbyggere (2022) og er 70,5 km 2 stor.
 • Lørenskog kommune grenser til Lillestrøm, Oslo, Enebakk og Rælingen.
 • Mesteparten av bebyggelsen er i den nordlige delen av Lørenskog.
 • Lørenskog har en velutviklet infrastruktur med motorvei og jernbane som knytter kommunen til Romerike i Øst og Oslo i vest.

Kilde: lorenskog.kommune.no

Triaden: Ditt nye kjøpesenter?

Triaden gjennomgår et omfattende ansiktsløft. Foto: Goldbox / Thon Eiendom

Akkurat nå gjennomgår Triaden et omfattende ansiktsløft. Snart vil det populære kjøpesenteret åpne i ny drakt, med hele 40 nye butikker, spisesteder, restauranter og kaféer. I tillegg kommer det en rekke andre spennende konsepter.

– Lørenskog er ikke kjent for å ha så mange spisesteder, men det skal vi gjøre noe med nå. De som bor her, eller velger å flytte hit, vil kunne tusle opp på parkeringshuset på Triaden hvor vi bygger en vestvendt park med flere nye serveringssteder. Her vil du blant annet finne et bakeri som vil lage pizza helt fra bunnen av og som kan tilby deilig, nystekt brød, forteller han.

20 av de nye butikkene på Triaden vil åpne allerede nå i november, mens resten er planlagt åpnet på vårparten neste år. Et splitter nytt SATS treningssenter og et gigantisk trampoline- og aktivitetssenter på hele 2800 m2 kommer også. Og ikke nok med det: Rett i nærheten av Triaden åpnet nylig Liv & Røre, Romerikes største, sosiale møtested for voksne. Her er barer, streetfood, biljard, bordtennis, bowling, shuffleboard, dart og karaoke med mer.

Finn din nye bolig på Skårerløkka, rett i nærheten av Triaden, her.

Dette er nye Triaden kjøpesenter:

 • Ca. 43 500 m2 handelsareal.
 • Ca. 5 000 m2 med spisesteder, restauranter og kaféer.
 • Ca. 6 000 m2 med aktiviteter.
 • Ca. 6 000 m2 med helse, kontor og offentlige tjenestetilbud.

Skårerløkka Premium: Din nye drømmebolig?

Skårerløkka Premium er et prestisjeprosjekt av Thon Eiendom i Lørenskog. Her bor du topp moderne med umiddelbar nærhet til sentrum. Foto: Goldbox / Thon Eiendom
Skårerløkka Premium er et prestisjeprosjekt av Thon Eiendom i Lørenskog. Her bor du topp moderne med umiddelbar nærhet til sentrum. Foto: Goldbox / Thon Eiendom

Lørenskog er det tettstedet som vokser mest i Norge og i området Skårer, som er rett i nærheten av Triaden, bygges det nå en rekke nye boenheter. På Skårerløkka er Thon Eiendom i full gang med å bygge 400 topp moderne leiligheter. Det omfattende boligprosjektet føyer seg inn i rekken av Olav Thon Gruppens satsinger i området. Skårerløkka Premium, som er det andre salgstrinnet, er et boligprosjekt med det lille ekstra. Her bor du midt i smørøyet med umiddelbar nærhet til Lørenskog sentrum, og kort vei til togstasjonen, marka og en rekke andre fasiliteter og servicetilbud.

Foto: Goldbox / Thon Eiendom
Foto: Goldbox / Thon Eiendom

De eksklusive boligene i Skårerløkka Premium består av 8 hus med splitter nye 1- til 4-roms leiligheter. Innflytting er estimert til 4. kvartal 2024, men du kan allerede nå sikre deg din bolig her.

Dette er Skårerløkka Premium

 • Det er Thon Eiendom som står bak det eksklusive boligprosjektet Skårerløkka Premium i Lørenskog sentrum
 • Skårerløkka Premium består av 8 hus med nye og moderne 1- til 4-roms leiligheter. Boligprosjektet holder høy standard med en rekke fasiliteter
 • Kjøpere kan også velge sin egen stilpakke utarbeidet i samarbeid med Monn interiørarkitekter

Å reise til og fra Lørenskog

Det tar ikke lange tiden til hverken Gardermoen, Lillestrøm eller Oslo med tog fra Lørenskog. Foto: Erik Burås
Det tar ikke lange tiden til hverken Gardermoen, Lillestrøm eller Oslo med tog fra Lørenskog. Foto: Erik Burås

Boligprosjektet Skårerløkka Premium ligger kun få minutter å gå til busstasjonen. Ruter har hyppige avganger og bussen tar deg direkte til Oslo på under 30 minutter. Fra Skårerløkka tar det også kun seks minutter å kjøre til Lørenskog togstasjon. Med toget tar det knappe 20 minutter til Oslo S, 10 minutter til Lillestrøm og en liten halvtime til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Alt dette får du på Skårerløkka Premium

 • Alle leilighetene får privat balkong/terrasse
 • Tilgang på 400 kvadratmeter takterrasse med urtehage og utekjøkken, utsikt og gode solforhold
 • Tilgang på lekker 2-roms gjesteleilighet
 • Mulighet for å velge din egen stil på leiligheten. Velg mellom 3 skreddersydde stilpakker
 • Fellesareal til selskap, hjemmekontor eller møterom
 • Oppvarmet hobbyrom / smørebod / sykkelverksted
 • P-plasser med ladestasjon
 • Tilbud og rabatter hos Triaden og Thon Hotels
 • 2 timer gratis håndverker ved innflytting
 • Vaskeplass til bil
 • Innflytting er estimert til 1. kvartal 2025

Rikt kulturliv

På Lørenskog hus kan du oppleve konserter, teater, stand up show, barneforestillinger, familiedisko, quiz og mye mer året rundt. Her er også kino og bibliotek, til stor glede for folk i alle aldre. Lørenskog hus arrangerer også kunstutstillinger fra tid til annen i samarbeid med Lørenskog kunstforening, som holder til i Kunstsalen under samme tak.

Stå på ski året rundt

Hos SNØ kan du stå på ski hele året om du vil. Anlegget ligger kun få minutter fra Lørenskog. Foto: SNØ
Hos SNØ kan du stå på ski hele året om du vil. Anlegget ligger kun få minutter fra Lørenskog. Foto: SNØ

5 kilometer unna Lørenskog sentrum ligger SNØ, som går for å være verdens råeste innendørs helårsarena for vinteropplevelser. Her kan du stå på langrenn, alpin, freeski og snowboard. Har du lyst på en ekstra utfordring anbefales en tur opp i Mammut-veggen, en 15 meter høy isklump på intet mindre enn 180 tonn, hvor du kan prøve deg på isklatring i trygge omgivelser.

Vil du vite mer om Skårerløkka Premium? Meld din interesse her.

Østmarka: Ditt nye nærområde?

I Østmarka kan du gå så langt eller kort du bare vil på ski. Om vinteren kjøres det opp milevis av løyper innover marka. Foto: Erik Burås
I Østmarka kan du gå så langt eller kort du bare vil på ski. Om vinteren kjøres det opp milevis av løyper innover marka. Foto: Erik Burås
Losby Gods er et ærverdig hotell med mye historie i veggene. Foto: Erik Burås
Losby Gods er et ærverdig hotell med mye historie i veggene. Foto: Erik Burås
Østmarka er et populært sted for sportsfiskere.
Østmarka er et populært sted for sportsfiskere.

Fantastiske Østmarka inviterer til uendelig med turmuligheter året rundt. Om vinteren kjøres det flittig opp milevis med skiløyper, til stor glede for alle skientusiaster. Losby er et godt utgangspunkt til Østmarka. På Losby ligger blant annet Losby ridesenter med stall og ridebane, og Losby besøksgård med badeplasser, sykkelveier og utleie av kano og lavvo. Er du glad i lokalhistorie kan du ta turen til historiske Losby Gods som ligger i naturskjønne omgivelser. Denne herskapelige eiendommen fra 1800-tallet har huset både kongelige og en rekke andre prominente gjester opp gjennom årene. Godset har dessuten et av Norges flotteste golfanlegg rett utenfor døra og hotellet tilbyr ulike aktiviteter året rundt.

Mariholtet serveringshytte er også et populært turmål for mange. Og er du glad i å fiske, så er Østmarka et yndet sted for sportsfiske.

Vil du vite mer? Få mer informasjon om det eksklusive prosjektet Skårerløkka Premium her.

Ta kontakt med salgssjef boligsalg Stig Christiansen.
Ta kontakt med salgssjef boligsalg Stig Christiansen.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
brand-studio
ABC BrandStudio er en avdeling i ABC Startsiden as.
I samarbeid med annonsør utvikler ABC Brand Studio innhold, som publiseres på alle plattformer til ABC Startsiden og i sosiale medier. Annonsøren kan også publisere innholdet på egne flater.
Innhold laget av ABC Brand Studio er tydelig merket, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt og produsert i samarbeid med en annonsør.