Strikkevest: Strikkeoppskrifter på høstens trendplagg

Strikkevesten har fått sin renessanse denne høsten. Her får du forslag til en rekke strikkeoppskrifter på vest.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Kathrine Sørlands strikkevest Clara

Strikk denne enkle og nydelig pusemyke vesten designet av Kathrine Sørland. Strikkevesten er laget i garnet Kid-Silk fra Viking. Garnet er en blanding av mohair og silke, som gjør det sterkt og mykt på en gang.

Her finner du oppskrift og garn til strikkevesten Clara.

Vest med flettestrikk

Katia-vesten er strikket med flettemønster i 100 prosent merinogarn. Merino er en kløfri og myk garnkvalitet som varmer godt.

Her finner du oppskrift og garn til strikkevesten Katia.

«Sauefells»-vest

Med effektgarnet Curly fra Järbo, får du en sauefelllignende følelse på det du strikker. Garnet er nemlig spunnet med løkker. NB! Denne vesten skal både strikkes og hekles.

Her finner du strikkeoppskrift og garn til vesten.

Mountain Moraine Strikkevest med patentmønster

Luftig vest strikket i Drops Air, et garn som består av alpakka og merinoull. Garnfibrene er ikke spunnet på vanlig måte, men blåst inn i en «strømpe» som gjør garnet lettere enn vanlig spunnet garn i samme tykkelse. Vesten strikkes ovenfra og ned i patentstrikk.

Her finner du oppskrift og garn til Mountain Moraine Strikkevest.

Mønsterstrikket vest fra Svarta Fåret

Lekre strikkevester med både v-hals og rund hals fra Svarta Fåret. Vestene strikkes i garnet Blue Ocean Cotton, som er laget av 70% resirkulerte flasker og 30% bomull.

Her finner du strikkeoppskrifter og garn til vestene.

Trendy vest i miljøvennlig garn fra Cewec

Kledelig strikkevest med v-hals strikket i garnet Jeans fra Cewec. Garnet er et miljøvennlig garn laget av 100% resirkulerte jeans. Etter at metalldeler er fjernet fra jeansen, kuttes den og reduseres til fiber som spinnes til garn. Fargene oppnås med 100% jeans eller jeans blandet med resirkulert bomull. Fibrene farges ikke igjen.

Her finner du oppskrift og garn til vesten.

Grafisk vest fra Svarta Fåret

Stilig vest i klassisk mykt ullgarn fra Svarta Fåret. Garnet Ulrika er i 100% ull som er superwashbehandlet. Det betyr at du kan vaske vesten i vaskemaskinen.

Her finner du oppskrift og garn til strikkevesten.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.