Vintersko til herre 2021: Sko som holder deg varm og tørr

En vinter i Norge kan by på så mangt med vær, men med disse vinterskoene til herre holder føttene seg varme og tørre sesongen gjennom. 

Artikkelen inneholder annonselenker.

MTCR Moc Toe Boot fra Timberland

Klikk på bildet for å gå til varen. Foto: Boozt
Klikk på bildet for å gå til varen. Foto: Boozt

Timberland har vært en klassisk vintersko i mange år, men MTCR Moc Toe Boot har et litt annet design enn klassikeren Premium Boot. I denne snørestøvelen har Timberland videreført sin signaturfarge, men gitt skoen et mer sneakers-lignende uttrykk med en tykk, dempet hæl.

Du får kjøpt MTCR Moc Toe Boot fra Timberland hos Boozt.com her.

Lette og vanntette sko fra Haglöfs

Klikk på bildet for å gå til produktet. Foto: Haglöfs
Klikk på bildet for å gå til produktet. Foto: Haglöfs

Dette er den ankelhøye versjonen av den lette og vanntette turskoen Haglöfs er kjent for. Skoene er ikke fôret, men bygget for å kunne gå langt med tykkere sokker i en sko som puster godt. Skoen er designet for å støtte ankelen, og mykheten til materialet i skoen gir ikke gnag eller trykkpunkter. Den er laget med en ren, strømlinjeformet design og forsterkninger der det teller. Skoene fås i grønn og svart.

De vanntette skoene får du kjøpt hos Haglöfs her.

Vinter-sneakers fra Vans

Klikk på bildet for å gå til produktet. Foto: Der Ute
Klikk på bildet for å gå til produktet. Foto: Der Ute

Hvis du helst ikke vil legge bort sneakersene når vinteren kommer, er dette skoene for deg. Vans har her laget en ankelhøy sneakers med som er tynt fôret og som har en røffere såle enn de originale Vans. Disse skoene er perfekt til hverdags og du får dem i flere ulike farger.

Disse sneakersene fra Vans får du kjøpt hos Der Ute.

Årets nye vintersko fra Merrell

Klikk på bildet for å komme til produktet.
Klikk på bildet for å komme til produktet.

Mange tenker kanskje på de massive snørestøvlene som holder deg varm i 20 minusgrader når de hører Merrell, men den populære vintersko-leverandøren har også modeller som passer til de litt mer hverdagslige antrekkene. Årets nyhet er en vintersko med snøring i blått og brunt semsket skinn, med en yttersåle i quantum grip®.

Du finner West Fork WP Oak fra Merrell hos Boozt.com her.

Roccia Vet Original Boot Mogano fra Diemme

Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Care of Carl
Klikk på bildet for å komme til varen. Foto: Care of Carl

Støvler i skinn fra populære Diemme. Høy modell som gir god støtte til ankelen og en støvel med god stabilitet og komfort. Støvlene er håndlaget i Italia og finnes i flere farger.

Les mer og bestill støvlene hos Care of Carl.

Se flere boots fra populære Diemme her.

Vintersko for den stilsikre: Chelsea Boots

Dart Cheb Chelsea Boots fra Hugo i semsket skinn med en nydelig mørk grønn farge. Bootsene er fôret med syntetisk materiale.

Den klassiske Chelsea booten er perfekt når antrekket må være litt mer pyntet og er de peneste vinterskoene til for eksempel dress. Vanligvis er disse vinterbootsene å finne med skinn både på utsiden og innsiden av skoen, men det finnes også varmere varianter fôret med for eksempel ull eller fleece.

Hos Boozt.com får du blant annet en klassisk Chelsea boot fra Dr Martens , et par boots i semsket skinn fôret med ull fra Gant og et par litt lettere fôret boots i semsket skinn med en nydelig mørk grønn farge fra Hugo.

Se hele utvalget av Chelsea Boots hos Boozt.com her.

Stå støtt på isen med piggsko fra Icebug

Klikk på bildet for å gå til produktet. Foto: Anton Sport
Klikk på bildet for å gå til produktet. Foto: Anton Sport

En norsk vinter kan ofte by på varierende temperaturer som fører til at snø smelter og fryser om hverandre. Å komme seg til og fra jobben eller butikken kan bli en stor utfordring når fortauet er en skøytebane og kommunen ikke har rukket å strø ennå. Da kan piggskoene fra Icebug frakte deg trygt fra A til B.

Du finner Detour BUGrip GTX fra Icebug hos AntonSport.no.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.