Vintersko til herre 2020: Sko som holder deg varm og tørr

En vinter i Norge kan by på så mangt med vær, men med disse vinterskoene til herre holder føttene seg varme og tørre sesongen gjennom. 

Artikkelen inneholder annonselenker.

Årets nye vintersko fra Merrell

Mange tenker kanskje på de massive snørestøvlene som holder deg varm i 20 minusgrader når de hører Merrell, men den populære vintersko-leverandøren har også modeller som passer til de litt mer hverdagslige antrekkene. Årets nyhet er en vintersko med snøring i blått og brunt semsket skinn, med en yttersåle i quantum grip®.

Du finner nyheten West Fork WP fra Merrell hos Sportamore.no.

Klassiske vinterboots fra Timberland

Klassikeren 6-inch Premium i beige fra Timberland.

Timberland har levert gode vintersko til dame, herre og barn i en årrekke, og er også en sikker vinner i år. Hos Sportamore.no får du skoene fra Timberland i flere ulike stiler og farger.

Se alle vinterbootsene fra Timberland her.

Tidløse vintersko fra Kappa

Det italienske klesmerket Kappa hadde sin storhetstid på 80-tallet i Norge, men fremdeles produserer de sko i kvalitetsskinn. Kappas klassiske boot Logo Tennessee 2 er unisex og fås i størrelser fra 36 til 46. Det er en lett og behagelig støvel med yttersåle i gummi. Innersålen i dempende materiale gir flott avlastning til foten.

Du får skoen i tre ulike farger hos Sportamore.no her.

Behagelige vintersko fra UNDERWOOD

Brun vintersko fra UNDERWOOD.

Er du av typen som helst vil bruke sneakers hele vinteren, rett og slett fordi det er mest behagelig for ryggen? Ta det med ro, det finnes vintersko til deg også. UNDERWOOD har laget flere ulike boots med snøring som har såler med god demping. Hos Skomani får du seks ulike varianter fra UNDERWOOD som alle er varmfôret. Alle skoene er også vanntette, noe som er et stort pluss når vårens slaps setter inn.

Se alle vinterskoene fra UNDERWOOD hos Skomani her.

Vintersko for den stilsikre: Chelsea Boots

Dart Cheb Chelsea Boots fra Hugo i semsket skinn med en nydelig mørk grønn farge. Bootsene er fôret med syntetisk materiale.

Den klassiske Chelsea booten er perfekt når antrekket må være litt mer pyntet og er de peneste vinterskoene til for eksempel dress. Vanligvis er disse vinterbootsene å finne med skinn både på utsiden og innsiden av skoen, men det finnes også varmere varianter fôret med for eksempel ull eller fleece.

Hos Boozt.com får du blant annet en klassisk Chelsea boot fra Dr Martens fôret med deilig fuskepels , et par boots i semsket skinn fôret med ull fra Gant og et par litt lettere fôret boots i semsket skinn med en nydelig mørk grønn farge fra Hugo.

Se hele utvalget av Chelsea Boots hos Boozt.com her.

Stå støtt på isen med piggsko fra Icebug

Icebugs mest populære modell Pace3 BUGrip ® GTX har ankelhøy aksel som gir stabilitet og komfort.

En norsk vinter kan ofte by på varierende temperaturer som fører til at snø smelter og fryser om hverandre. Å komme seg til og fra jobben eller butikken kan bli en stor utfordring når fortauet er en skøytebane og kommunen ikke har rukket å strø ennå. Da kan piggskoene fra Icebug frakte deg trygt fra A til B.

Hos Sportamore.no får du piggskoene fra Icebug i flere ulike varianter.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.