Vintersko til dame 2020: Sesongens varmeste og fineste vinterstøvler til dame

<p>Kastel Madla WR Seasonal er tidløse høst- og vintersko som kommer i en rekke spreke farger. Skoene har vannavvisende membran og holder deg varm ned til -5 grader.</p>
Kastel Madla WR Seasonal er tidløse høst- og vintersko som kommer i en rekke spreke farger. Skoene har vannavvisende membran og holder deg varm ned til -5 grader.

Ingen grunn til å fryse på beina i vinter, med disse flotte vinterstøvlene til dame.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Vintersko fra Kastel

Skoene Røros Water Proof er vanntette, og gir samme beskyttelse som gummistøvler. Men disse er også svært komfortable. Finnes i fargene skoggrønn og svart.

Kastel har virkelig fått sin renessanse med den norske designeren Andreas Malo Dyb. Sjekk ut disse lekre, behagelige vinterskoene fra Kastel. De fôrede skoene har fôr av 100 prosent ull. Enkelte modeller er vanntette og kan brukes som gummistøvler, men har mer komfort. Bla gjennom bildekarusellen for å se det store utvalget av vintersko fra Kastel.

Her kjøper du vintersko fra Kastel.

Vinterboots fra klassikeren Dr Martens

Er det noe som aldri går av moten, er det klassikeren Dr Martens. Her er varianter av booten med fôr av kunstpels. Den slitesterke, grove sålen gir godt grep på glatta. Yttermaterialet er i lær, mens sålen er av kvalitetsgummi.

Her finner du fôrede Dr Martens vinterboots.

Vintersko fra Twentyfour

Finse Kongsnut Boot fra Twentyfour er en vintersko som passer hverdagsantrekket. Skoen er i vannavvisende filt med flotte skinndetaljer.

Eksperimentér med utrykket til den klassiske booten med vinterboots fra Twentyfour. Her har du den klassiske boots-formen, men med ulike overmaterialer og farger kan du leke deg med ulike stilutrykk.

Her finner du et stort utvalg av vinterboots fra Twentyfour.

Vintersko fra Timberland

Timberland Chamonix Valley er en vanntett vintersko med teddyfleece fôr. Premium semsket skinn.

Hold deg varm med kvalitetsvintersko fra Timberland. Alle støvlene i bildegalleriet over er vanntette, laget med premium skinn fra bærekraftige garverier.

Finn din perfekte vintersko fra Timberland her.

Stå støtt på isen med piggsko fra Icebug

En norsk vinter kan ofte by på varierende temperaturer som fører til at snø smelter og fryser om hverandre. Å komme seg til og fra jobben eller butikken kan bli en stor utfordring når fortauet er en skøytebane og kommunen ikke har rukket å strø ennå. Da kan piggskoene fra Icebug frakte deg trygt fra A til B.

Du finner skoene fra Icebug hos Fjellsport.no.

Vintersko fra Marco Tozzi

Platåstøvletter fra Marco Tozzi i fargen khaki. Støvlettene er varmfôret.

De stilige, men fortsatt varme vinterbootsene fra Marco Tozzi er perfekte til kalde hverdager, og passer ypperlig til jobbantrekket eller bare for en liten bytur. Vinterskoene har yttermateriale i skinn og er fôret med varm ull. Alle har de gode, tykke yttersåler som hjelper deg å holde balansen også når det er glatt.

Her får du kjøpt vintersko fra Marco Tozzi

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.