Julekalender 2020: Årets fineste adventskalendere til henne

Julekalender, eller adventskalender om du vil, er absolutt ikke bare for barna. Her er ti av våre aller beste julekalendertips til kjæresten, kona, mamma eller bestemor! 

Artikkelen inneholder annonselenker.

NB! De siste ukene før desember er mange på jakt etter kalendere og vi gjør oppmerksom på at noen av produktene kan være utsolgt. Er din favoritt utsolgt? Da anbefaler vi å sjekke ut hva annet nettbutikken har å by på.

1. Julekalender fra Lakrids By Bülow

Julekalenderen fra Lakrids by Bülow får du kjøpt her.
Julekalenderen fra Lakrids by Bülow får du kjøpt her.

En av fjorårets storfavoritter var julekalenderen fra Lakrids By Bülow. Er hun en lakriselsker, er dette derfor den ultimate julekalenderen. Det er to kuler bak hver luke, det betyr dobbel glede i 24 dager!

Vær tidlig ute og sørg for å sikre deg den populære julekalenderen fra Lakrids allerede nå.

Du finner den her.

2. Julekalender fra Rituals

Julekalenderen fra Rituals får du kjøpt her.
Julekalenderen fra Rituals får du kjøpt her.

Nederlandske Rituals har tatt Norge med storm med sine velduftende kropps- og hudpleieprodukter. For noen år tilbake lanserte de sin egen julekalender og adventskalenderen selges som varmt hvetebrød hvert eneste år. Bak lukene skjuler det seg alt fra adventslys, dusjsåpe og kremer.

Julekalenderen fra Rituals fås i to ulike størrelser og du kan se en av dem her.

3. Britisk sjokolade på sitt beste: Adventskalender fra Cadbury

Her finner du adventskalenderen fra Cadbury.
Her finner du adventskalenderen fra Cadbury.

Den smakfulle sjokoladen fra britiske Cadbury finnes bare i begrenset utvalg i Norge, men nå kan du telle ned til jul med hele ni ulike varianter av sjokoladebarene til Cadbury. Dette er en smakfull kalender sjokoladeelskeren garantert vil sette pris på.

Her finner du adventskalenderen fra Cadbury.

Du finner også enda flere spennende julekalendere her.

4. Julekalender med hverdagsromantikk i adventstida

Klikk på bildet for å komme til kalenderen.
Klikk på bildet for å komme til kalenderen.

Overrask din kjære med en litt annerledes og personlig julekalender hvor du skriver noen hyggelige ord hver eneste dag. Komplimenter er alltid en sikker vinner, men et tips er også å overraske med en hyggelig middag eller kinodate som hun kan se frem til og glede seg til gjennom hele dagen. Bedre kan det vel ikke bli?

Du finner årets kanskje smarteste julekalender her.

5. Julekalender med finske fristelser

Klikk på bildet for å gå til produktet.
Klikk på bildet for å gå til produktet.

Finske Lumene byr på små eksklusive overraskelser bak hver eneste luke i adventskalenderen. I denne julekalenderen skjuler det seg 17 hudprodukter og 7 makeup-produkter. Kanskje finner hun en ny favoritt?

Du får kjøpt den lekre julekalenderen fra Lumene her.

6. Julekalenderen hun garantert vil elske

Klikk på bildet for å gå til produktet.
Klikk på bildet for å gå til produktet.

Adventskalenderen fra Yves Saint Laurent er virkelig en av de mest eksklusive på markedet og kan glede med 24 produkter fra det velkjente luksusmerket. Oppdag Yves Saint Laurents mest ikoniske produkter i denne adventskalenderen som inneholder 3 stjerneprodukter, 20 miniatyrer og 1 star charm.

Den luksuriøse kalenderen fra Yves Saint Laurent får du her.

7. Velduftende adventskalender

Julekalenderen finner du ved å klikke på bildet.
Julekalenderen finner du ved å klikke på bildet.

Med denne kalenderen kan du fylle hjemmet med duften av jul hver dag frem mot julaften. I julekalenderen fra Yankee Candle får du 12 telys og 12 votive-lys med egen holder. Alle lukter av jul, så denne vil garantert gi deg julestemning i en travel hverdag.

Den velduftende julekalenderen fra Yankee Candle finner du her.

8. Julekalender til te-elskeren

Desember kan være kald og gufsen, da kan det være godt å varme seg med en god kopp te. Te-julekalenderen fra English Tea Shop inneholder 24 økologiske teposer med 12 ulike spennende smaker.

Her kan du kjøpe julekalenderen med te.

9. Julekalender: Nok en lakrisfavoritt

Klikk på bildet for å gå til kalenderen.
Klikk på bildet for å gå til kalenderen.

Føles det som om knekk, sjokolade og marsipan tar over hele desember? Som lakriselsker er det viktig å finne den rette balansen i godteristrømmen rundt juletider, og det gjør du selvfølgelig aller best med en luksuriøs lakriskalender. Julekalenderen fra Haupt Lakrits lar deg telle ned dagene til jul med en daglig dose premiumlakris, og den passer selvfølgelig perfekt som en tidlig julegave til alle som liker lakris.

Kjøp den spennende lakriskalenderen her.

10. Adventskalender til godtemomsen

Dette er kanskje en av de mest eksklusive julekalenderne på markedet, men denne kalenderen fra danske Wally and Whiz har det lille ekstra. Her får du nemlig vingummi av ypperste kvalitet i en rekke ulike smaker og hver boks inneholder hele 140 gram godteri. Vingummien er dessuten vegansk, noe som betyr at den er helt uten laktose, gluten eller gelatin.

Se den store julekalenderen her.

Bli inspirert og finn enda flere morsomme julekalendere her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.