Norsk spiller vant over 100 millioner kroner

<p>STORVINNER: Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang gratulerer mann fra Fredrikstad med over 103 millioner kroner.</p><p>Foto: Atle Onsrud Jensen</p>
STORVINNER: Programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang gratulerer mann fra Fredrikstad med over 103 millioner kroner. Foto: Atle Onsrud Jensen

Hurra! En Vikinglotto-spiller fra Østfold sikret seg hele førstepremiepotten på over 103 millioner kroner med lykkekupongen sin.

Den norske Vikinglotto-spilleren var alene om å få 6 + 1 rette onsdag 29. mai. Premien er på svimlende 103 391 395 kroner - og den heldige vinneren er en mann fra Fredrikstad.

Spill Vikinglotto her!

Gladnyhet på iPaden

Telefonen fra Hamar kom ikke som noen overraskelse på den ferske Vikinglotto-millionæren.

- Jeg sjekket trekningen på iPaden, og så at jeg hadde alle talla på kupongen. Dette er en lykkekupong jeg har levert en stund, sier østfoldingen.

Han gikk ut og fortalte om premien til kona, som var ute i hagen og vannet blomster. Men kona var ikke den eneste som fikk beskjeden om at mannen var blitt mangemillionær før Norsk Tipping fikk tak i han.

- Jeg har allerede ringt kompisen min og invitert ham på en konjakk. Nå blir det feiring, sier mannen og ler.

Vinnerkupongen er en 5-ukers som mannen leverte hos Narvesen i Østfoldhallen.

Premien er den 13. største i Norsk Tippings historie. Den største premien er på 441 millioner kroner, vunnet i Eurojackpot i august 2017.

Dette er tallene som gjør den norske spilleren 103 millioner kroner rikere:

2 - 8 - 26 - 28 - 34 - 42

Vikingtall: 7

Vi gratulerer mangemillionæren!

Trippel jackpot

Denne uken starter vi på nytt igjen med en ny pott, og du kan vinne cirka 29 millioner kroner.

I tillegg har vi en andrepremiepott på 9 millioner kroner. Der er det nemlig trippel jackpot etter tre uker uten noen med 6 rette uten vikingtall.

Spill Vikinglotto før onsdag kl. 18.00

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.