Nå er det over 1 milliard kroner i Eurojackpot-premier

<p>MILLIONJUBEL: Hvis du klarer å prikke inn alle de rette tallene i Eurojackpot på fredag, har du god grunn til å juble!</p>
MILLIONJUBEL: Hvis du klarer å prikke inn alle de rette tallene i Eurojackpot på fredag, har du god grunn til å juble! Foto: Norsk Tipping

Får vi en ny norsk rekordvinner i kveld?

I kveld kan du vinne svimlende summer i Eurojackpot!

Førstepremiepotten i lotterispillet er nå på ca. 855 millioner kroner, mens andrepremiepotten inneholder ca. 197 millioner kroner.

Spill Eurojackpot før kl. 19 i kveld for å være med i trekningen!

Kan bli ny premierekord

Hvis en nordmann er alene om å prikke inn de fem rette hovedtallene og de to rette stjernetallene fredag 2. november, setter vedkommende ny premierekord i Norge.

Men ikke nok med det, den nye mangemillionæren vil faktisk nesten doble den stående rekorden på 441 millioner kroner!

Dersom en norsk spiller blir Eurojackpot-millionær på fredag, står Norsk Tippings vinnerteam parat for å bistå.

- Å vinne så mye penger vil for mange snu opp ned på livet, og da er det viktig for oss å sørge for at den heldige får god veiledning, sier Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping.

Spill Eurojackpot her

Topp 10-lista

Hvis du sikrer deg hele førstepremien, havner du altså helt øverst på topp 10-lista over utbetalinger fra Norsk Tipping.

Men siden førstepremiepotten nå har nådd taket på 90 millioner euro, eller ca. 855 millioner kroner, og ikke kan vokse mer, har i stedet andrepremiepotten lagt på seg betraktelig. Dermed er du også sikret en plass på topplista hvis du prikker inn 5+1 rette og vinner ca. 197 millioner kroner.

Som vanlig, skal vi også på fredag trekke ut én norsk spiller som vinner 1 million kroner + et reisegavekort på 100.000 kroner. Denne vinneren trekkes tilfeldig ut blant alle leverte rekker hos Norsk Tipping.

Spill Eurojackpot her

Lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for andrepremien er 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.