Fortsatt megapott og kjempestor andrepremiepott

Foto: Norsk Tipping

Også denne fredagen holder førstepremiepotten i Eurojackpot seg på 862 millioner kroner, og med ca. 230 millioner kroner i andrepremiepotten bør fredag 8. juni stå i vinnergleden og spenningens tegn.

Les om spillevett her

Sist fredag hadde ingen spillere 5+2 rette. Det betyr at førstepremiepotten vil holde seg på samme nivå også fredag 8. juni. Taket på førstepremien på 90 millioner euro er nemlig nådd.

Andrepremiepotten er på ca. 230 millioner kroner. Grunnen til at den er så stor også denne uken, er at siden taket på førstepremien er nådd, er det i stedet andrepremien som vokser.

Her kan du levere din Eurojackpot-kupong

Som vanlig vil vi også fredag 8. juni trekke ut en norsk spiller som vinner 1 million kroner + et reisegavekort på 100.000 kroner. Denne vinneren trekkes tilfeldig ut blant alle leverte Eurojackpot-rekker hos Norsk Tipping.

Lykke til!

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

(Vinnersjansen for førstepremie er 1:95 mill. per rekke, vinnersannsynlighet annenpremie er ca. 1:6 mill. per rekke, vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.