Her får du tak i munnbind nå

Foto: Colourbox.com

Munnbind kan være en effektiv smittestopper på steder det er vanskelig å holde avstand. Her får du oversikten over hvor du får tak i munnbind.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Myndighetene anbefaler at du bruker munnbind der det er vanskelig å holde én meter avstand. Særlig gjelder det kollektivtrafikk, på fly og i butikker. Det kan være lurt å ha munnbind på lager, til de gangene du havner i en slik situasjon.

Pass på at munnbindet dekker godt over munn og nese, og sørg for å ha rengjort hendene eller ha hansker på før du tar det av og på.

Fargerike, gjenbrukbare munnbind - 120 kr stk

Klikk på bildet får å komme til munnbind med blomstertrykk.
Klikk på bildet får å komme til munnbind med blomstertrykk.

Lys opp rundt deg når du først må bruke munnbind. Disse munnbindene i bomull kommer med ulike blomstertrykk. Inne i munnbindet er et utskiftbart karbonfilter , som bør byttes etter 15 timer når det brukes kontinuerlig (byttes etter rundt 1 - 2 ukers sporadisk bruk). Det følger med ett karbonfilter. Her får du kjøpt flere karbonfilter. Munnbindet kan vaskes på 60 grader, og har en justerbar neseklemme så munnbindet sitter tett og riktig.
Her får du kjøpt munnbind med blomstertrykk.

Munnbind, engangs, 50 stk. til kun 199 kr.

Hos Modern Health får du kjøpt en pakke med 50 engangsmunnbind med 95% filtreringseffekt. Munnbindet er CE-sertifisert og er godkjent for bruk på fly- og kollektivreiser.

Du får fri frakt når du kjøper munnbind hos Modern Health og i Oslo får du også gratis hjemlevering.

Tilbudet om 50 stk. munnbind til 199 kroner kan du slå til på her.

Engangsmunnbind med strikk 10-100 stk. for 69-598 kr.

Med engangsmunnbind lønner det seg å kjøpe større kvanta for å få ned prisen per munnbind. Dette munnbindet gir minimum 95% prosent beskyttelse, og er i 3 lag. Dette bør byttes hver time eller hver gang det tas av.

Her får du tak i dem.


KN95 Munnbind med strikk 10 stk for 299 kr

Også dette munnbindet skal gi 95% beskyttelse mot virus og bakterier om det brukes riktig. Her får du en litt annen passform en munnbindet over. Når du skal ta av munnbind er det viktig at du ikke tar på selve munnbindet, men på strikkene bak hodet. Kast munnbindet i søpla uten å ta på det. Husk å rengjøre hendene både før og etter du tar av munnbindet for å fjerne eventuell smitte.

Her får du tak i munnbindene.


Gjenbrukbart munnbind i tøy – fra 99 kr.

Spar miljøet og lommeboka ved å bruke munnbind i tøy du kan vaske i maskinen og bruke omigjen. Munnbindet har et integrert filter som sørger for at du kan oppholde deg offentlig uten å måtte bekymre deg for smitte. Husk at munnbind må vaskes på minimum 60 grader etter bruk.

Her får du tak i gjenbrukbart munnbind.


UV-sterilisering av mobil og munnbind – 599 kr

UV-lys er en effektiv måte å drepe bakterier og virus på overflater. Med denne lille boksen med UVC-lys drepes 99% av alle bakterier og virus, samtidig som du ikke skader gjenstanden du vil sørge for er ren. Du kan bruke denne til nøkler, mobiltelefon, munnbind - eller andre smågjenstander som passer i boksen. Strømforsyning via USB-uttaket på datamaskinen eller den medfølgende USB-strømadapteren.

Produktet finner du her

Engangshansker 50 stk. – 481 kr

Hansker kan være en nyttig beskyttelse i noen tilfeller. Husk bare at du kan føre smitte videre også med hansker, om du ikke er oppmerksom på hva du tar på. Husk også å bytte hansker ofte for å unngå smittespredning.

Engangshansker finner du her.

Håndsprit 0,5 liter for 179 kroner

Når man ikke har tilgang på såpe og vann er desinfeksjon til hender nyttig. Om du kjøper i større kvanta, og heller over på mindre flasker du kan ta med deg, er det penger å spare.

Her får du kjøpt håndsprit

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.