Fem tips til trygg møbelshopping på nett

Lyst til å handle møbler på nettet? Slik unngår du bomkjøp.

Denne saken er betalt av FINN Shopping

Tenk så deilig å kunne sitte i ro og mak og handle møbler på internett. Det er både enkelt og trygt så lenge du tar disse forhåndsreglene.

Legg en helhetlig plan

Tenk gjennom hvilke behov du har i hverdagen. Planlegg godt slik at det ferdige resultatet både blir funksjonelt og gjennomført. Målet er en helhetlig løsning der møbler, belysning og annet interiør passer sammen. Kanskje kan du velge et sofabord som matcher spisebordet, eller et teppe i en nyanse mørkere enn gardinene?

Fraktfritt levert: Elegant og komfortabel lenestol.

Søk inspirasjon

Internett flommer over av lekre bilder av møbler og interiør som kan hjelpe deg med å finne en stil som passer deg. Og selv om du nødvendigvis ikke er opptatt av trender, kan bilder av fine møbler i sitt rette miljø inspirere til en mer gjennomført interiørfornyelse.

Finn inspirasjon, velg blant flere tusen møbler og interiørartikler.

Ta nøyaktige mål

Hvor stort spisebord har du egentlig plass til? Ta nøyaktige mål, og lag gjerne en skisse, enten med blyant og papir eller med et tegneprogram. Slik kan du lettere se for deg det ferdige resultatet. Vurder størrelsen på møblene du ønsker deg i forhold til størrelsen på rommet, og unngå å velge for store møbler. Et overmøblert rom er upraktisk og fremstår mindre enn det er.

Sjekk fraktpris og returmuligheter

Når du har funnet en nettbutikk som har møbler du liker bør du sjekke fraktprisen. Enkelte butikker har høye fraktkostnader på møbler, og da kan det fort bli dyrt. Sjekk samtidig også hvilke muligheter du har til å returnere møblene hvis de ikke faller i smak. Bestiller du på internett har du alltid 14 dagers angrerett, men om du må betale returen selv varierer fra butikk til butikk.

Trygg møbelshopping med gratis frakt og retur hos FINN Shopping

Velg en nettbutikk du stoler på

Det finnes mange nettbutikker der ute, og ikke alle er like pålitelige. Vurder kjøpsbetingelsene før du handler og betal alltid med kort eller med faktura. Ta også vare på ordrebekreftelsen slik at du kan vise til den hvis du skal kontakte nettbutikken senere.

Kjøp splitter nye møbler på FINN Shopping, trygt og enkelt


Oppbevaringsbehov? Smart reolsystem i tre moduler.


Lekker spisegruppe med uttrekkbart bord.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.