Helgekupp uke 39:

Shoppingguide: Helgens beste tilbud

Har du gjort garderoben klar for høsten og vinteren? Pynt opp i høstmørket med en mengde varer på salg hos Christiania Glasmagasin – og sørg for sikkerheten på veien med ekstra lys til bilen. Vi har samlet helgas liste over de beste salgskuppene.

Artikkelen inneholder annonselenker.

1. Verktøypakke fra Milwaukee - 33% rabatt

Her skal det bores! Denne helgen har Staypro.no salg på alt av verktøy fra Milwaukee. Vi anbefaler verktøypakken som leveres med slagbormaskinen M12 FPD og slagskrutrekkeren M12 FQID. I tillegg følger det med to batterier, én lader og én koffert.

Kjøp verktøypakken for 2990 kr her.

2. Salg med opptil halve prisen + fri frakt hos StayHard

StayHard feirer 15 år med stort salg denne helgen. Du får opptil 50% rabatt på alt i nettbutikken, samt fri frakt. Gjør garderoben klar for høsten og vinteren.

Her finner du salget til StayhHard.

3. Opptil 50% rabatt på en rekke merkevarer hos Christiania Glasmagasin


Gjør et kupp på merkevarer som Le Creuset, Holmegaard, Georg Jensen og en rekke andre hos Christiania Glasmagasin denne helgen. Alt fra servise og lykter til vaser og bake- og kjøkkenutstyr er på salg.

Her finner du hele salget til Christiania Glasmagasin.

4. Høstens råeste kampanje på ekstralys til bilen

Foto: Ekstralys
Foto: Ekstralys

Gjør veiene sikrere med ekstra lys på bilen i høst- og vintermørket. Ekstralys har akkurat nå supersalg med opptil 60% rabatt. Her er det mye å spare.

Her finner du hele salget til Ekstralys.no.

5. Friluftsutstyr og -klær på salg hos Milrab


Milrab.no lokker med opptil 60% rabatt denne helgen på en mengde utstyr, sko og klær til friluftsliv. Blant annet er Garmins GPS-multisportsklokke Fenix 5X Plus Sapphire på salg til 5058 kroner.

Se hele salget på tur- og treningsutstyr her.

6. Stort jubileumssalg hos Sportamore

Sportamore feirer 10 år med 30% rabatt på nesten hele nettbutikken. Her finner du sporty klær, sko og utstyr til dame, herre og barn.

Gå rett til salget her.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.