Slik unngår du stress i flytteprosessen

Foto: Tjenestetorget

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Det er lite som er mer stressende enn å flytte. Man løsriver seg fra et sted som man ofte er glad i, med alle de forventninger, samt positive og negative opplevelser man har hatt der. På samme tid er flytting en spennende prosess for de fleste, med nye håp og drømmer et nytt sted. Selve flytteprosessen kan være utrolig slitsom, men det er ganske enkelt å gjøre den så stressfri som mulig.

Få tilbud på flyttebyrå

Det første du bør gjøre er å vurdere hva du må og ikke minst vil gjøre selv under flyttingen. Det er noen ting som det gjerne lønner seg å sette ut på anbud; nedpakking og flytting av tingene dine, samt flyttevasken. De jobbene tar lengst tid og er mest slitsomme. I en allerede travel hverdag kan det være helt greit å slippe å gjøre dem.

Om du skal legge ut flyttingen på anbud er det viktig at du har klart for deg hvor mye som skal flyttes, om det er noe som også må pakkes, og hvorvidt du også trenger esker levert fra flyttebyrået. Har du alt dette klart for deg så vil det være lettere for flyttebyrået å gi deg en korrekt pris. Noen flyttebyrå har også kontakter som kan bidra med vask av bolig etter alt man er flyttet ut. Å vaske seg ut av et hjem er slitsomt og tar mye tid. Mange vil nok heller bare komme i gang med å gjøre det nye stedet til et hjem.

Få tilbud på flyttebyrå

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.