Har du sikret boligen før ferien?

Foto: Tjenestetorget

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Stadig flere velger å skaffe boligalarm til sin bolig, enten de gjør det i prosessen med å bygge et smarthus eller legger inn alarm i etterkant. Den teknologiske utviklingen går fremover hele tiden, og det betyr at alarmene blir bedre og ikke minst mer brukervennlige. Men hvorfor er det lurt å skaffe boligalarm?

Sikker bolig mens du er på ferie

Det er mange som i disse dager planlegger sommerferie og kommer til å tilbringe store deler av ferien borte fra boligen. Det betyr at boligen står alene og klar for eventuelle innbruddstyver. En del innbruddstyver som herjer i områder vil gjerne gå gjennom bestemte områder og se etter hus hvor det ikke er alarm og hvor det ser ut til å være tomt for folk. Mange velger også å dele på sosiale medier at de er bortreist, noe som gjør det enklere for innbruddstyver å finne ut om huset er tomt.

Fjernstyr hjemmet med smartalarm

Så hva kan du gjøre for å sikre din bolig best mulig? Boligalarm gjør boligen tryggere og innbruddstyvene usikre. Med smartalarm kan enkelte lys eller lyder i huset enkelt skrus av og på. Dette gjør at boligen ser bebodd ut. Med sensorer på eiendommen som registrerer bevegelse kan også utelys skrus på eller at selve alarmen utløses. Det tar kort tid før vaktselskapet kommer på plass, og får dermed begrenset skaden på bolig og innbo.

Boligalarm gir trygghet

Det tar kort tid å få på plass et godt boligalarmsystem, og det behøver ikke koste all verden hverken for installasjon eller månedspris. Og viktigst av alt er at man føler at hjemmet er trygt - uansett om man er eller ikke er hjemme.

Fyll ut skjema og få gratis og uforpliktende tilbud på boligalarm her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.