Økt fare for husbrann i desember

Foto: Colourbox

Den mørke og kalde årstida er her og fører til at vi tenner mer lys og har fyr i peisen. Dette er hyggelig i adventstiden, men åpen ild fører også til økt fare for husbrann i desember.

I kommersielt samarbeid med Tjenestetorget

Mer åpen ild rundt juletider

Når julelys og adventsstakene tennes med enten levende lys eller elektrisk belysning, betyr det høytid for brann. Åpen ild står for 23% av tilfellene av at det begynner å brenne. Faktisk så sies det at det er hele 2,5 ganger større sjanse for å omkomme i brann i juleuka enn i året ellers. Ofte skjer disse dødsbrannene i helgene, og som oftest natt til lørdag eller natt til søndag.

Tidlig brannvarsling redder liv

I en stressende tid der det brukes mye levende lys og mye elektrisitet, bør man også ha tilsvarende økt fokus på brannsikkerhet. Erfaring viser at tidlig varsling redder flest liv. Det betyr en god røykvarsler. Eller for en enda bedre varsling; en seriekoblet boligalarm. Med en røykvarsler i hvert rom blir oppdaget og varslet tidlig.

Pris på boligalarm

Gjennom Tjenestetorget kan du raskt og enkelt få tilbud på boligalarm. Du fyller kun ut ett skjema og velger hvem du ønsker tilbud fra. Dermed blir du kontaktet med et godt tilbud fra hver enkelt. Du kan da lett sammenligne prisene og se hva de ulike alarmleverandørene kan tilby av løsninger. Det er gratis og uforpliktende å bruke tjenesten.

Fyll ut og send inn skjema her

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.