Julens tapas
Geitostfylte dadler og varm brie er to sikre vinnere på julebordet.
Denne saken er betalt av Eurocash.
Geitostfylte dadler med serrano
Salt møter søtt. Geitostfylte dadler pakket inn med serranoskinke er raskt og enkelt å lage, og passer perfekt som tilbehør til julematen.
Dette trenger du:
Ca 100 g chèvreost.
25 dadler stenfrie dadler.
9 skiver serranoskinke.
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225°C.
Skjær bort kantene fra osten med en ostehøvel.
Fyll dadlene med ost.
Del serranoskinken i 3 deler og legg skinken rundt hver fylte daddel.
Legg dadlene i en ildfast form og sett formen midt i ovnen i 10-12 minutter.
Se video:
Prøv også bakt brie med honningvalnøtter og ferske fiken
Imponer gjestene med denne spennende varianten av bakt brie. Enklere blir det ikke!
Dette trenger du:
1 stk stor brieost.
1 ss smør.
50 gram valnøtter.
4 ss flytende honning.
2 stk ferske fiken.
Slik gjør du:
Sett ovnen på 220°C.
Legg osten på en stekeplate og varm den i ovnen i ca 15-20 minutter.
Mens du venter, varm opp smøret og stek nøttene forsiktig under omrøring.
Tilsett litt honning og bland alle ingrediensene sammen.
Skjær fikener i tynne skiver.
Fordel de stekte valnøttene og fikenbitene på den varme brieosten. Hell over litt mer honning.
Server straks og nyt!
Se video:
Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet. Artikkelen inneholder kommersielle lenker, som gir ABC Startsiden en
provisjon ved kjøp av produkter/tjenester via disse lenkene.