På torsdag vil 1500 instruktører lære deg smart bruk av mobil og nettbrett

Torsdag 8. oktober står 1500 instruktører klare på Telenor Arena for å kurse deltakere i smart bruk av mobil og nettbrett. Det er fortsatt plasser igjen. Foto: Telenor
Få den enkle opplæringen og de smarte triksene på ett sted.

Torsdag 8. oktober åpner Telenor dørene til Telenor Arena. På dagsorden står kursing i smarttelefon og nettbrett. Kurset er helt gratis og alle deltakerne får sin egen instruktør som de deler med en annen deltaker. Det betyr at hele 1500 Telenor-ansatte står klare for å hjelpe.

– Vi har erfart en stor etterspørsel etter opplæring i bruk av nettbrett og smarttelefoner gjennom de 300 kursene vi har holdt rundt omkring i Norge i år. Folk er nysgjerrige, de vil oppdage mulighetene som finnes og ønsker litt veiledning og trygghet for å komme videre, sier programleder for Internett for alle i Telenor, Lars Bakken.

Få de smarte knepene

Dette er et kurs laget for de som er helt nybegynnere. Men også for deg som har brukt smarttelefon eller nettbrett en stund, og som gjerne skulle visst om de smarte knepene for å få mer ut av terminalen din, som de kalles på fagspråket.

– Som mobiloperatør har vi et ansvar for å bidra til at alle kan ta del i de fantastiske mulighetene mobil og nettbrett gir. Databruk er inkludert i våre abonnementer, og vi ser det som viktig at alle som ønsker kan ta i bruk mobil eller nettbrett med de muligheter som finnes.

At kurset holdes 8. oktober er ikke tilfeldig. På denne dagen skal alle medarbeidere i Telenor ut og møte kundene sine.

– Dagen den 8. oktober er spesiell for Telenor. Denne dagen legger alle våre ansatte i alle 13 land vi er representert sine vanlige arbeidsoppgaver til side for å hjelpe folk med å løse ulike digitale utfordringer. Så derfor kan vi holde et så stort kurs hvor hver deltager får en egen hjelper i Telenor Arena, sier Bakken.

Les mer om kurset  og på Telenors sider og meld deg på her.

Øystein Sunde på scenen

Det vil bli lett servering og Øystein Sunde står for underholdningen. Andre du møter på scenen under kurset er Telenor-sjef Sigve Brekke, sjefredaktør i Aftenposten, Espen-Egil Hansen, samt representanter fra Google, NRK og Ruter.

Dersom du befinner deg på en annen kant av landet, fortvil ikke. Telenor arrangerer lignende minikurs over store deler av Norge. Oversikten finner du her.

For å få mest ut av kurset anbefaler Telenor at du stiller med fulladet nettbrett eller telefon. Dersom du allerede nå har spørsmål, skriv dem ned før du drar hjemmefra. Husk også passordene du trenger, som for eksempel pin-koder eller Apple-ID.

Les også: Slik blir du kjent med din Android-telefon

Les også: Slik blir du kjent med din iPad

Les også: Slik blir du kjent med din iPhone

Les også: Last ned apper på 1-2-3

I samarbeid med Telenor. Les mer om Mobilhjelpen her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.