Tass: Flere militærfly skadd i droneangrep mot flyplass vest i Russland

Flyplassen i Pskov vest i Russland ble angrepet tirsdag kveld, og fire militærfly ble skadd, melder det russiske nyhetsbyrået Tass.

Pskov-guvernør Mikhail Vedernikov skriver på Telegram at det russiske forsvaret jobber med å slå tilbake et droneangrep mot flyplassen, melder Reuters. Videoer i russiske medier viser eksplosjoner og røyk.

Også Vedernikov har lagt ut video der man kan se en stor brann. På videoen kan man høre eksplosjoner og sirener. Vedernikov skriver at det ikke er meldt om skadde personer.

Det russiske nyhetsbyrået Tass siterer nødetatene på at fire transportfly av typen Iljusjin II-76 ble skadd i angrepet. Luftrommet over flyplassen er blitt stengt, skriver Tass.

Flyplassen er både militær og sivil og ligger rundt 800 kilometer unna Ukrainas grense. Den ligger i Pskov oblast, som grenser til både Estland, Latvia og Belarus.

Tass siterer russiske luftfartsmyndigheter på at luftrommet ble midlertidig stengt også over Vnukovo-flyplassen i Moskva.

Det russiske forsvaret sier de har skutt ned tre ukrainske droner over Brjansk-regionen i sør og én over Orlov-regionen sentralt i landet.

Moskva og andre russiske regioner har de siste ukene blitt rammet av ukrainske droneangrep.