TV-stjernen Miranda Fryer (34) døde plutselig – dødsårsaken er uviss

Miranda Fryer (34) slo gjennom som barnestjerne i den australske såpeoperaen «Neighbours», som er blant verdens lengstlevende i sin genre. «Sanne sjelevenner, Miranda og Arthur la planer om å starte familien sin, da hun en dag i forrige uke la seg til å sove og aldri våknet. Vi vet ikke hvorfor», skriver familien i minneordet. (Facebook-foto) Les mer Lukk

Den unge TV-stjernen hadde gått til ro for natten. Da morgenen kom, var hun død.

Det uventede dødsfallet har rystet familie, venner og kolleger.

«Hun hadde noen helseproblemer med hjertet. Kanskje hennes vakre personlighet bare var for god for denne verden. Vi, som alle elsket henne så høyt, skal verdsette minnene hun har etterlatt oss med og sørge over tapet vårt for alltid», skriver familien i en offisiell uttalelse.

Giftet seg i 2020

Miranda Fryer slo gjennom som barnestjerne i den australske såpeoperaen «Neighbours», som er blant verdens lengstlevende såpeserier.

Ifølge Sky News skal Fryer ha vært den første barneskuespilleren som fikk kontrakt i serien, som hadde premiere i 1985. Serien er også blitt vist på norske TV-skjermer og i flere titalls andre land.

Miranda Fryer giftet seg med Arthur Pothitis i 2020. Hun var akkurat ferdigutdannet som sykepleier.

– La seg til å sove, våknet aldri igjen

Nå venter familien på rettsmedisinske undersøkelser, og håper obduksjon kan gi svaret på hvorfor hun døde brått.

«Sanne sjelevenner, Miranda og Arthur la planer om å starte familien sin, da hun en dag i forrige uke la seg til å sove og aldri våknet igjen. Vi vet ikke hvorfor. (...) Et vakkert barn, fantastisk tenåring, vakker innvendig og utvendig. En kvinne, med så mye kjærlighet og lykke som ble gitt og mottatt. Så mange venner, så mye fortsatt å tilby denne verden, borte,» skriver familien i minneordet, ifølge The Mirror.

Skulle ta doktorgrad

34-åringen skulle ta fatt på en doktorgradsstilling ved Monash Hospital i nevrovitenskap i februar, men rakk aldri å starte på denne.

Moren Traci Hunter sørger over tapet av datteren.

«Hun var den mest fantastiske datteren. Hun hadde så mye kjærlighet og lidenskap for livet. Hun var en virkelig snill og kjærlig person, nesten for god til å være sann, åpenbart var hun for god til å være sann, siden hun ble tatt fra oss så tidlig», skriver moren, ifølge The Courier Mail.