Demi Lovato har spilt inn sin første sex-scene

Demi Lovato under IHeartRadio Music Awards i Los Angeles, USA, 27. mai. Les mer Lukk

Artist og skuespiller Demi Lovato har spilt inn sin aller første sex-scene. – Hurra for pinlig og morsom sex, sier Lovato.

Dette røpet stjernen på sine sosiale medier-kontoer tirsdag kveld.

– Filmet en sex-scene i dag. Min første! Til å begynne med hadde jeg litt angst, men produksjonen og de andre skuespillerne var så profesjonelle og lette å jobbe med. Det roet meg ned, skriver Lovato på Twitter.

– Jeg er så stolt av at jeg klarte å føle meg komfortabel nok i min egen kropp til å gjøre noe sånt. Jeg har så vidt vist armene mine tidligere, og nå er jeg med på dette, forklarer artisten videre.

Ifølge stjernen er det viktig å feire de små seirene.

– Hurra for denne tilfeldige selvtillitsboosten, og hurra for pinlig, morsom sex!

Lovato har tidligere vært åpen om rusavhengighet. I dokumentaren «Dancing With the Devil» forteller artisten om en overdose i 2018.

Overdosen medførte tre slag og et hjerteinfarkt. Leger skal ha gitt familien beskjed om at Lovato kun hadde mellom fem til ti minutter igjen å leve.

– Jeg fikk en hjerneskade, og jeg må fortsatt leve med følgene av det i dag, sa artisten til Associated Press den gangen.

Demi Lovato havnet i rampelyset allerede som tiåring, med rollen som Angela i TV-serien «Barney & Friends». I en alder av 18 år gikk artisten i behandling for rusproblemene sine, etter å ha slitt med bipolar lidelse, anoreksi og mobbing.