Sørkoreansk luksushotell ble mareritt til ferskt brudepar

Den sørkoreanske øya, Jeju, er en populær destinasjon for både turister og koreanere. Bildet er tatt på Hamdeok strand på Jeju.  Les mer Lukk

Et femstjerners hotell i Sør-Korea unnskylder, etter at gjester oppdaget at de kunne bli observert på badet, i dusjen og i badstuen.

Det splitter nye femstjerners hotellet The Grand Josun på den sørkoreanske øya Jeju, har vært i hardt vær etter at gjester oppdaget en pinlig feil.

En koreansk blogger og influenser tilbrakte bryllupsreisen sin på hotellet i midten av februar.

– Bryllupsreisen skulle vise seg å bli det verste minnet i mitt liv, skriver bloggeren ifølge CNN.

Går i terapi

Badstuen på hotellets spa har glassvegger, som vender ut mot hotellinngangen, gangveien, parkeringsplassen og flere av hotellets balkonger.

Glassveggene er designet slik at man kan se ut av dem fra innsiden, men man skal ikke kunne se inn fra utsiden.

Denne effekten fungerer fint på dagtid, men lyset om kvelden gjør at det er mulig å se inn også fra utsiden. Derfor har hotellet installert persienner som skal aktiveres når solen går ned.

Under en spasertur på oppholdets siste kveld, oppdaget det ferske ekteparet til sin store forskrekkelse at det ikke var noen persienner som dekket til glassvinduene, og de kunne se rett inn i både badstuen og dusjene de hadde benyttet seg av.

– Vi ble sjokkert. Tanken på at noen kan ha sett på oss mens vi dusjet og var i badstuen gir meg gåsehud. Vi går i terapi på grunn av dette, skriver bloggeren.

Politiet ble tilkalt

Ifølge et av nyhetsbyråene i Sør-Korea, Yonhap, skal det lokale politiet ha blitt tilkalt da gjester begynte å klage til hotellets ansatte.

Politiet går nå gjennom materiale fra overvåkningskameraene for å sikre at ingen har blitt filmet eller fotografert fra utsiden mens de benytter seg av badstuen og dusjen.

I etterkant av klagestormen har hotellet lagt seg paddeflate.

– Vi er veldig lei oss for ulempene dette har medført gjestene våre. Badstuen er nå stengt inntil vi har rettet opp i problemene, skriver hotellet i en pressemelding.