CNNs ledende Trump-reporter: – Jeg har aldri sett ham så alene

Donald Trump forlot Det hvite hus onsdag 20. januar. Siden har han oppholdt seg på feriestedet sitt i Florida. Les mer Lukk

Donald Trump tilbragte sine siste dager som USAs president trist og alene, ifølge CNN-reporter Jim Acosta. Men reporteren tror bare det er stille før stormen.

Donald Trump tok farvel med en liten gruppe oppmøtte da han forlot Det hvite hus onsdag, blant dem sto CNN-reporter Jim Acosta, som hadde fulgt Trump i hans tid som president gjennom de siste fire årene.

Trump-familien var til stede da Donald Trump forlot Det hvite hus. Les mer Lukk

– Det var et trist syn. Jeg har ikke sett ham så alene gjennom hele presidentperioden, sier Acosta til sin medreporter i CNN Brian Stelte.

Acosta tror opprøret i Washington DC og stormingen av Capitol Hill ble spikeren i kista for Trump. I ettertid har flere sosiale medier stengt Trump ute av sine plattformer.

Det har siden vært stille fra Trump, som nå befinner seg på feriestedet sitt Mar-a-Lago i Florida. Men Acosta tror bare det er stille før stormen.

– Jeg tror i det minste han kommer til å lede en frynsebevegelse. Han slikker sine sår nå, men han er fortsatt en trussel for landet, sier Acosta.

CNN-reporteren advarer mot å senke skuldrene.