Meldingen om skuespiller Chadwick Bosemans død satte Twitter-rekord

Twitter-meldingen som opplyste som skuespiller Chadwick Boseman bortgang, er blitt den mest likte meldingen på Twitters noen gang. Boseman døde fredag av tarmkreft. Foto: Victoria Will / Invision / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Twitter-meldingen som opplyste som skuespiller Chadwick Boseman bortgang, er blitt den mest likte meldingen på Twitters noen sinne.

Skuespiller Chadwick Boseman, mest kjent for sin rolle i filmen «Black Panther», døde fredag av tarmkreft. Han ble 43 år gammel.

Den siste meldingen som ble publisert på Bosemans Twitter-konto, har blitt likt over 6 millioner ganger og re-tvitret 2,9 millioner ganger. Det gjør den til den meste likte meldingen på mikrobloggtjenesten gjennom tidene, opplyser Twitter.

Twitter har også gjeninnført emneknaggen «Black Panther» etter Hollywood-stjernens bortgang, skriver Variety.

Den forrige rekorden var det tidligere president Barack Obamas konto som hadde. I 2017 delte han et sitat fra Nelson Mandela i forbindelse det høyreekstreme angrepet på demonstrantrer i Charlottesville. Den meldingen ble likt 4,3 millioner ganger og delt av 1,6 millioner brukere.