Taust fra tysk politi etter å ha endevendt kolonihage i McCann-saken

Tysk politi har avsluttet søket i kolonihagen i utkanten av Hannover nord i landet. Så langt er det ikke kommet opplysninger om hva politiet har lett etter, heller ikke om det er funnet noe som kan knyttes til Madeleine McCanns forsvinning. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix Les mer Lukk

Tysk politi har avsluttet søket i en kolonihage i Hannover i forbindelse med etterforskningen av hva som skjedde med den britiske jenta Madeleine McCann i 2007.

To dagers gravearbeid i kolonihagen ble avsluttet onsdag, men så langt har politiet ikke kommentert arbeidet. De har ikke sagt noe om hva de har lett heller, heller ikke om de har funnet noe.

Kolonihagen ble i 2007 brukt av mannen som nå er hovedmistenkt i forbindelse med at den britiske jenta forsvant fra et feriested på Algarve-kysten i Portugal for 13 år siden, like før sin fireårsdag.

Tysk politi etterforsker saken som en drapssak og har oppgitt at de har grunn til å tro at Madeleine McCann er død, uten å si noe om hva de bygger antakelsen på.

Ifølge avisen Hannoversche Allgemeine er det funnet en grunnmur til en gammel bygning på stedet. Ifølge en person i nabohagen har det ikke vært noen på stedet på to år. Det er ikke noe hus i hagen lenger, kun bærbusker og et kirsebærtre.