Russisk flymilliardær døde i småflystyrt i Tyskland

Your browser doesn't support HTML5 video.

Russisk flymilliardær døde i småflystyrt i Tyskland Les mer Lukk

Natalia Fileva, eier av det russiske flyselskapet S7 og en av Russlands rikeste kvinner, mistet livet da småflyet hun satt i styrtet nær Frankfurt i Tyskland.

Svartbrente vrakrester er spredt i 20 meters radius på stedet der det seksseters småflyet traff bakken ved tettstedet Erzhausen rundt klokken 14.30 søndag ettermiddag.

Ytterligere to personer mistet livet i ulykken. Tysk politi har så langt ikke identifisert dem, men flyselskapet S7 bekrefter at Fileva er blant de omkomne.

Russisk avis: Russlands 4. rikeste kvinne omkom

Ifølge Russia Today skal en av de omkomne være Russlands fjerde rikeste kvinne, Natalia Fileva.

Det russiske flyselskapet S7, der Fileva var medeier, bekrefter at hun omkom i en flystyrt søndag, skriver Bloomberg, ifølge VG søndag kveld.

Ifølge den tyske flykontrolltjenesten lettet flyet fra Cannes i Frankrike.

Ulykkesstedet ble raskt sperret av og en rekke ulike etater jobbet på stedet, deriblant den tyske havarikommisjonen for lufttransport.

Ytterligere to døde under utrykning

Tragedien ble ytterligere forverret av en bilulykke der to unge mennesker mistet livet kun noen kilometer unna der flyet styrtet.

Ulykken involverte en politibil og en annen bil. Politifolkene var i full fart på vei til stedet der flystyrten skjedde da de frontkolliderte med en annen bil.

Tre av dem som satt i politibilen ble skadd. De to menneskene som mistet livet var i den andre bilen.

Den innledende etterforskningen tyder på at den andre bilen var i gang med en forbikjøring da den kolliderte med politibilen, skriver det tyske nyhetsbyrået DPA.

Saken oppdateres