Dansk politi har funnet en ny arm i Køge bukt

Dansk politi og dykkere fra forsvaret melder at de har funnet nok en arm i Køge bukt. Politiet tror den tilhører den drepte journalisten Kim Wall.

Armen ble funnet klokken 10.20 onsdag, opplyser Københavns politi.

– Armen er ikke undersøkt ennå, men den ble funnet i samme område som vi fant den første armen, og den var senket på samme måte som den forrige. Derfor regner vi med at den kan kobles til ubåtsaken, sier visepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

Armen er fraktet til Retsmedicinsk Institut ved Københavns universitet, der den torsdag vil bli nærmere undersøkt for å kunne fastslå om den tilhører Kim Wall.

– Det vil først og fremst ha en etisk betydning for Kim Walls pårørende, sier Møller Jensen til dansk TV 2.

Bakgrunn:Dansk politi fant arm i Køge bukt - kan ha forbindelse med ubåtdrapet

Nekter for drap

I forrige uke fant politiet en annen arm, og tidligere er også overkroppen, hodet og beina funnet.

Den danske oppfinneren Peter Madsen (46) er siktet for å ha drept den svenske journalisten Kim Wall om bord i sin privatbygde ubåt.

Han nekter for å ha drept Wall og hevder at hun døde som følge av en ulykke om bord. Men han har ifølge dansk politi tilstått å ha partert henne. Han har hevdet at han var i tårnet mens hun var nede i ubåten da ulykken skjedde.

Madsen er siktet for forsettlig drap, likskjending og grove seksuelle overgrep under særdeles skjerpende omstendigheter.

Les også:Bekjente hevder Madsen snakket om å dumpe lik

– Håper på konklusjon

-Vi håper at dette kan føre til at politiet kommer nærmere en konklusjon om dødsårsaken, sier Madsens forsvarer, advokat Betina Hald Engmark.

Hun begrunner dette med at det vil ha stor betydning for om siktelsen som er reist mot Madsen vil holde vann ettersom politiet ennå ikke har kunnet konstatere hva som er dødsårsaken.

Les også:

Funn av sag settes i sammenheng med drapet på Kim Wall