16 til sykehus etter skyting på lekeplass i New Orleans

Your browser doesn't support HTML5 video.

16 skadd etter skyting i New Orleans
Minst 16 personer skal være brakt til sykehus etter skyting på en lekeplass i New Orleans. Omkring 500 personer var på stedet i forbindelse med innspilling av en musikkvideo.

To menn begynte å skyte etter det som skal ha vært en krangel ved 19-tiden søndag kveld lokal tid. Én av dem ha skutt inn i menneskemengden.

Tre vitner beskriver at de så en mann med et sølvfarget automatvåpen og hørte skudd komme inne fra menneskemengden. Mannen med automatvåpenet skal så ha løpt fra stedet.

Politiet var allerede på vei til stedet for å bryte opp krangelen da skytingen begynte. Vitner beskriver at de skadde lå rundt om i gaten. Skuddvekslingen kan ha vært gjengrelatert, sier politimester Michael Harrison i New Orleans.

– Det er det for tidlige å fastslå. Men vi vet, etter å ha snakket med vitner, at det var to grupper som skjøt mot hverandre, sier politiets talsmann, Tyler Gamble.

Folkemengden skal ha forholdt seg rolig i etterkant av skytingen, og dermed fikk politiet sikret åstedet. Det er ikke kommet melding om at noen skal være drept under episoden.