Mann alvorlig skadd i trafikkulykke ved Haugesund

En person er funnet alvorlig skadd utenfor en bil på fylkesvei 47 ved Hagland nord for Haugesund natt til lørdag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Les mer Lukk

En mann i 20-årene ble funnet alvorlig skadd utenfor en bil på fylkesvei 47 ved Hagland nord for Haugesund natt til lørdag.

– Mannen er så alvorlig skadd at under normale omstendigheter ville han ha blitt fløyet videre, men på grunn av tåke har det ikke latt seg gjøre i natt, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan i Sør-Vest politidistrikt til Haugesunds Avis.

Politiet fikk i 2.30-tiden melding fra en person som hadde hørt hvinende dekk og deretter et høyt smell. Da melderen gikk ut for å se hva som hadde skjedd, så han en bil som sto i full fyr.

– Da brannvesenet fikk slukket brannen finner de en alvorlig skadd mann på utsiden av bilen. Han har åpenbare skader, men er bevisst og kan fortelle at han var alene i bilen. Vi gjennomførte likevel et rutinemessig søk rundt bilen for å sjekke at det ikke var noen flere i terrenget, sier Reitan.

Ulykkesgruppen til Statens vegvesen har gjort undersøkelser på ulykkesstedet sammen med politiet.