Agent snakker Solbakken midt imot

Ståle Solbakken må trolig ta en ny runde om Peter Ankersens framtid. Les mer Lukk

FC København-trener Ståle Solbakken er klar på at tidligere RBK-spiller Peter Ankersen blir i klubben. Spillerens agent er av en helt annen oppfatning.

Det er helt åpenbart ikke enighet rundt hvordan fremtiden til forsvarsspilleren ser ut. Tidligere denne uken var trener Ståle Solbakken klar på at Ankersen ikke får forlate FCK i sommerens overgangsvindu.

– Jeg har sett at han (Ankersen) har prøvd seg på noe i mediene, men jeg har sagt til ham på trening at Peter Ankersen spiller i FCK også neste år, sa nordmannen i et intervju med storavisen Politiken.

Det vil ikke hovedpersonens agent, Hasan Cetinkaya, uten videre akseptere. Han mener at intensjonen hele tiden har vært at Ankersen skal videre etter årets sesong.

– Peter har nå vært i København i to år, og planen var at han skulle ta det neste skrittet etter to år. Der er mange store klubber som er interesserte i han akkurat nå, sier agenten til danske BT.

Cetinkaya sier videre at han forventer at manager Solbakken holder ord.

– Solbakken er en gentleman og en person som vil holde sitt ord, og det er jeg sikker på at han vil gjøre overfor Peter også, så vi er ikke bekymret, sier agenten.

FC København kan bli danske seriemestere i helgen. Forutsetningen er seier mot Lyngby, samt at serietoer Brøndby taper sin kamp mot Sønderjyske.