Agüero kan få karantene etter albueslag

Sergio Agüero klarte ikke å tegne seg på scoringslisten da Manchester City slo West Ham 3-1 søndag. Nå kan argentineren bli straffet for et albueslag. Foto: Reuters / Darren Staples Les mer Lukk

Manchester Citys stjernespiller Sergio Agüero kan bli ilagt karantene etter at han plantet albuen i ansiktet på West Ham-forsvarer Winston Reid søndag.

Episoden fant sted etter 76 minutter da de to kjempet om en høy ball. Argentinske Agüero svingte albuen i retning Reid og gjorde så den tidligere FC Midtjylland-spilleren måtte forlate banen.

City må nå vente og se hvorvidt dommer André Marriner så og vurderte situasjonen mens kampen pågikk.

Dersom en dommer ser og vurderer en situasjon under kampen, gir Det engelske fotballforbundet (FA) i utgangspunktet ikke karantene i etterkant.

Ifølge Sky Sports er det imidlertid usannsynlig at Marriner så episoden. Kanalen skriver at Agüero etter alt å dømme kan vente seg en karantene på opp til tre kamper.

Det betyr at han i så fall går glipp av sesongens første Manchester-derby når Manchester City og Manchester United barker sammen 10. september.

Etter West Ham-kampen, var City-manager Pep Guardiola klar til å akseptere en eventuell straff på sin storscorer.

– Jeg er ny her, så jeg vet ikke hvordan det fungerer. Jeg så ikke episoden, så jeg kan ikke kommentere det. Forhåpentligvis skjer det ingenting, men dersom han er ute så aksepterer vi det, sa spanjolen.