Mourinho lettet etter overtidsseier mot Hull

José Mourinho og Mike Phelan avbildet etter lørdagens oppgjør mellom Hull og Manchester United. United vant kampen på overtid. Foto: Scott Heppell / Reuters / NTB scanpix Les mer Lukk

Lettelsen til Manchester United-manager José Mourinho var til å ta og føle på etter kampslutt mot Hull. Portugiseren hyllet spillerne sine etter 1-0-triumfen på overtid.

United har vunnet tre av tre seriekamper så langt, men lørdagens trepoenger satt veldig langt inne. Til slutt sendte innbytter Marcus Rashford rødtrøyene til himmels med sin overtidsscoring fra kloss hold.

– Jeg er veldig glad på Marcus vegne, og jeg er veldig glad på lagets vegne. Marcus har mange sjanser (til å spille) i vente, sa Mourinho smilende i et intervju vist på TV 2.

– Utrolig

Portugiseren fikk påpekt at United ofte sikret overtidstriumfer under Sir Alex Ferguson.

– Det er en utrolig følelse når man avgjør i siste minutt, men vi fortjente det. Og vi burde ha avgjort tidligere, sa Mourinho, som ga ros til et hardtkjempende Hull.

– Vi kjempet mot en levende vegg etter pause, en veldig organisert og god vegg. Men vi var sterke, og vi ga dem hele tiden nye problemer, blant annet gjennom byttene våre. Til slutt klarte vi det, sa en fornøyd Mourinho.

Les også: Chelsea i scoringsform banket Burnley

Stolt Phelan

Midlertidig manager i Hull, Mike Phelan, var naturlig nok skuffet over å ha mistet ett poeng på tampen.

– Det er skuffende for spillerne, de la ned mye arbeid i denne kampen, og de trodde de hadde skaffet seg et resultat. Men man spiller mot kvalitet, et lag som kan bringe gode spillere inn fra benken, sa Phelan, som selv har en fortid i United.

– I første omgang så vi gode ut. Vi hadde dessuten en stor sjanse før United scoret. Jeg er stolt av det vi presterte, sa Phelan.

United har ni poeng etter tre kamper, Hull har seks. «Tigrene» overrasket med trepoengere mot både Leicester og Swansea de to første rundene.

Les også: Milner opprettholdt utrolig rekke da Liverpool spilte uavgjort