Liverpool må ut i nok en omkamp

Jürgen Klopp og Slaven Bilic må ut i omkamp. Foto: Carl Recine (Reuters / NTB scanpix) Les mer Lukk

Liverpool stilte reservepreget og måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot West Ham i FA-cupens 4. runde. Jürgen Klopps lag må ut i ny omkamp.

Som i 3. runde mot Exeter fra nivå fire, må Liverpool spille omkamp. Det passer klubben dårlig. Manager Klopp har flere ganger klaget over det tette kampprogrammet.

– Kanskje blir det slik at vi spiller kampen på morgenkvisten samme dag som vi spiller en annen kamp på kvelden, sa Klopp humoristisk.

Tyskeren fikk også spørsmål om det blir spillerkjøp før overgangsvinduet stenger.

– Vi kommer til å spille med et helt nytt lag i returkampen mot West Ham, humret den populære tyskeren.

Slet som vanlig med uttellingen

Som mot Exeter hvilte han flere av klubbens beste spillere. Da ble det så vidt 2-2 borte mot Exeter, mens hjemmekampen ble vunnet greit 3-0.

Liverpool skapte en del mot West Ham, men slet som vanlig med uttellingen. Gjestenes keeper Darren Randolph vartet opp med flere redninger.

Det stoppet João Teixeira, Cameron Brannagan, Joe Allen og Christian Benteke. Sistnevnte var igjen svak da han kom til store muligheter.

West Ham var ikke ufarlige på Anfield, og får muligheten til å ta seg til 5. runde med omkamp hjemme i London. «Hammers» har et bra tak på Liverpool denne sesongen. Slaven Bilic' mannskap har vunnet begge ligakampene.

Les også: Arsenal jager videre mot tre strake

Hektisk program

Og etter det tredje møtet i FA-cupen, står Liverpool fortsatt uten scoring mot West Ham denne sesongen.

Skadeplagede Liverpool ga kapteinsbindet til Joe Allen lørdag. Han ble dermed den syvende kapteinen for de helrøde etter at Klopp overtok manageransvaret i oktober.

Liverpool er inne i en hektisk periode. Laget har tatt seg til finalen i ligacupen. Det har ført til utsettelse av byderbyet mot Everton samme helg. I tillegg venter europaligaspill i februar.

Omkamper trenger ikke være et dårlig tegn. Da Liverpool vant FA-cupen i 1992 måtte et også da skadeskutt lag ut i den ene omkampen etter den andre. Det endte med at laget nedprioriterte ligaen, mens veien til Wembley ble sikret.

Les også: United enkelt videre i FA-cupen