Messi scoret i MLS-debut – måtte starte på benken

Lionel Messi (i grønn vest) startet på benken, men kom inn i kampen mot New York Red Bulls etter en time. Dermed fikk han sin debut i den amerikanske toppserien. Foto: Eduardo Munoz Alvarez / AP / NTB Les mer Lukk

Lionel Messi startet på benken mot New York Red Bulls lørdag, men fikk sin MLS-debut etter en time. Han satte også inn 2–0 for Inter Miami helt på tampen.

Det er riktignok ikke første Messis kamp siden han kom til Miami-klubben, men kampen ble altså hans debut i seriespillet i Major League Soccer.

Argentineren varmet ikke opp sammen med lagkameratene, og han hadde altså heller ikke fått plass på førsteelleveren mot New York. Men en time ut i kampen var det stjernens tur, og han kom inn for Leonardo Campana.

Inter Miami ledet da 1–0 over vertslaget, etter en scoring av Diego Gómez 37 minutter ut i første omgang.

Etter nesten en halv times spill debuterte Messi også som målscorer i den amerikanske toppserien og la på til 2–0 for gjestene i kampens 89. minutt.

Til tross for fire minutter med tilleggstid klarte ikke Red Bulls å endre resultatet, og kampen endte 2–0 til gjestene fra Florida.