Ibrahimovic har ingen planer om å legge opp: – Nyter hver dag

Zlatan Ibrahimovic har ingen planer om å legge opp ennå. Foto: Spada / LaPresse via AP / NTB Les mer Lukk

Den svenske fotballprofilen Zlatan Ibrahimovic (41) sier at han vil fortsette å spille så lenge han leverer på banen. Han peker spesielt på sin indre drivkraft.

Ibrahimovic hjalp sist sesong Milan til ligatittelen i Italia, men han har måttet se lagkameratene fra sidelinjen så langt i inneværende sesong grunnet en skade. Spissveteranen ventes å gjøre comeback i starten av neste år, og sier i et intervju at han enn så lenge ikke har begynt å tenke på karriereslutt.

– Så lenge jeg kan levere resultater så kommer jeg til å fortsette. Den dagen jeg sakker av, vil jeg at folk rundt meg skal være ærlige og si at jeg skal roe ned. Da skal jeg være realistisk, sier han til CNN, ifølge Fotbollskanalen.

41-åringen har slitt med skader de siste årene, men sier at han fortsatt har en indre drivkraft og lidenskap for sporten.

– Jeg nyter hver dag, og når jeg slutter med fotballen kommer jeg til å savne det så mye at jeg vil angre på at jeg la opp, sier han og legger til:

– Jeg har en drivkraft. Jeg vil bli bedre hver dag. Jeg har den mentaliteten om at om jeg ikke jobber hardt nok så har jeg det ikke bra.