Utleid Arsenal-spiller blant de skadde i knivangrep i Italia

Pablo Mari, her etter en scoring for Monza i Serie A, er blant de skadde etter knivangrepet på et kjøpesenter nær Milano. Foto: Claudio Grassi, LaPresse via AP / NTB Les mer Lukk

Arsenals utleide midtstopper Pablo Mari er blant de skadde etter at flere mennesker ble knivstukket på et kjøpesenter utkanten av Milano torsdag.

En person ble drept, mens flere andre ble skadd. Arsenal bekrefter på sitt nettsted at Mari, som er utleid til den italienske Serie A-klubben Monza, er blant de rammede. Han skal ha stikkskader i ryggen, men de er ikke livstruende.

– Jeg har akkurat hørt om det. Jeg vet at Edu (Arsenals tekniske direktør) har vært i kontakt med familien hans. Han er på sykehus, men det virker som det går bra med ham, sa Arsenal-manager Mikel Arteta etter lagets 0-2-tap for PSV Eindhoven i europaligaen.

– Vi har vært i kontakt med Pablos agent, som har sagt at han er på sykehus og ikke alvorlig skadd, står det i uttalelsen på klubbens nettsted.

– Våre tanker er hos Pablo og de andre ofrene for denne forferdelige hendelsen.

Monza-direktør Adriano Galliani tvitret sin støtte til den 29-årige spanske midtstopperen.

– Kjære Pablo, vi er her for deg og din familie. Vi er glad i deg. Fortsett å kjempe som du pleier. Du er en kriger og vil snart bli bra, skrev han.

En 46 år gammel mann er pågrepet etter knivangrepet i et kjøpesenter i Milano-forstaden Assago.